Gratis infoavond: wandeling door het brein

Ons brein is de zetel van ons denken en voelen. Het is het meest complexe menselijke orgaan, maar neuroloog dr. Michiel Marchau (ASZ Geraardsbergen) geeft graag enkele geheimen prijs. Tijdens een geleide wandeling toont hij u bekende en minder bekende plekjes in de hersenen en licht de functie ervan toe. Hoe ziet ons brein eruit? Welk deel heeft welke functie? Hoe werkten de hersenen? Hoe kunnen we die werking beïnvloeden of stimuleren, bijvoorbeeld voor de behandeling van het beven bij de ziekte van Parkinson? Hoever staan we met de kennis van ons brein? Wat mogen we nog verwachten in de toekomst? Dat en nog veel meer staat centraal tijdens de gratis infoavond ‘Wandeling door het brein’ op donderdag 21 februari 2019.

 

De voordracht van dr. Marchau start om 20 uur in de grote vergaderzaal (gebouw Verhaeghe – 4de verdieping) met aansluitend een receptie en een bezoek aan de pop-up fototentoonstelling met werk van mensen die leven met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Einde van de infoavond is voorzien om 22 uur.

 

Inschrijven? Inschrijven is gratis, iedereen is meer dan welkom. Stuur het aantal personen en uw voor- en familienaam door naar ...

 

NAH_G'bergen

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail