Rondleiding nieuw verloskwartier campus Aalst

Kom op zaterdag 28 juli naar het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis (campus Aalst) voor een gratis, interactieve rondleiding doorheen het nieuwe verloskwartier. 

 

Tot voor kort waren er vier arbeidskamers en twee verloskamers, hierdoor diende mama’s na de arbeid naar een andere kamer te verhuizen om te bevallen. Dankzij de verbouwing is dit niet meer nodig, het nieuwe verloskwartier beschikt over vier verloskamers die voorzien zijn van alle comfort (een relaxatiebad, een douche, een relaxzetel voor de partner,…). Tevens kregen de kamers een moderne en frisse aankleding en zijn deze voorzien van moderne technologie (dimlichten, muziek op de kamer, schuifdeuren…). De kamers beschikken over een comfortabel verlosbed dat snel en eenvoudig kan omgebouwd worden tot een verlostafel. 

 

Benieuwd hoe dit er allemaal uitziet?
Kom dan zaterdag tussen 13u00 - 17u00 naar het personeelsrestaurant (-1) op campus Aalst. Hier wordt u een gratis hapje en een drankje aangeboden, bovendien is er ook kinderanimatie voorzien.

 

Nadien vertrekken we in kleine groepjes naar het vernieuwde verloskwartier. Verwacht u aan een boeiende, interactieve rondleiding met een duidelijke uitleg over de nieuwste apparatuur. Interessant voor jong en oud.

 

Wanneer?

Zaterdag 28 juli 2018

13u - 17u (doorlopend)

 

Waar?
ASZ campus Aalst (ontvangst in personeelsrestaurant -1)
Merestraat 80

9300 Aalst

 

Voor wie?
Iedereen is welkom (inschrijven is niet nodig).

 

nieuwverloskwartier_publiek_1

 

 

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail