Agenda

Een overzicht van de actuele agenda-items:

Jobbeurs A.S.Z. ziekenhuis

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en wil jij onze nieuwste collega worden? Schrijf je dan snel in voor onze jobbeurs op donderdag 21 november 2019 op campus Aalst.

Lees verder

18 november: Europese Antibioticadag

Binnen het A.S.Z pleiten wij voor een doordacht gebruik van antibiotica en voeren wij mee campagne om een verdere opmars van resistentie van bacteriën tegen te gaan.

Lees verder

Infosessie 'bevallen in het ASZ Aalst' (GVO)

Bevalt u binnenkort in het ASZ (campus Aalst)? Dan kunnen u en uw partner, in de intimiteit van een kleine groep, rustig en ongedwongen al jullie vragen stellen en van gedachten wisselen.

Lees verder

NIAZ-normen in de praktijk: juridische topics en management (voor specialisten) campus Geraardsbergen

Lees verder

NIAZ-normen in de praktijk: juridische topics en management (voor specialisten) campus Wetteren

Lees verder

NIAZ-normen in de praktijk: juridische topics en management (voor specialisten) campus Aalst

Lees verder

Infosessie 'bevallen in het ASZ Aalst' (GVO)

Bevalt u binnenkort in het A.S.Z. (campus Aalst)? Dan kunnen u en uw partner, in de intimiteit van een kleine groep, rustig en ongedwongen al jullie vragen stellen en van gedachten wisselen. Tijdens een infosessie krijgt u, op een interactieve manier, een waaier aan informatie van een ervaren vroedvrouw.

Lees verder

Infosessie 'borstvoeding'

Met de borstvoedingsles willen we een duidelijk beeld scheppen over borstvoeding, hoe het zal verlopen in het ziekenhuis en thuis.

Lees verder

Dag tegen kanker

Het A.S.Z. biedt een uitgebreid programma aan met verwennerij voor onze patiënten op de oncologische afdelingen, maar ook massagesessies door studenten van de school Dames van Maria', infostanden en een workshop ‘look good, feel better’ voor alle kankerpatiënten. Tevens vinden er infosessies plaats op de campussen Aalst en Geraardsbergen.

Lees verder

12 oktober: Wereldreumadag

Op woensdag 12 oktober wordt wereldwijd aandacht besteed aan reuma. De dienst reumatologie van het A.S.Z. organiseert een infosessie. Dit jaar gaat de aandacht uit naar de misvattingen over reuma, want reuma is een veelgebruikte, maar weinig begrepen term.

Lees verder
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail