Agenda

Een overzicht van de actuele agenda-items:

NIAZ-normen in de praktijk: juridische topics en management (voor specialisten) campus Geraardsbergen

Lees verder

NIAZ-normen in de praktijk: juridische topics en management (voor specialisten) campus Wetteren

Lees verder

NIAZ-normen in de praktijk: juridische topics en management (voor specialisten) campus Aalst

Lees verder

Infosessie 'bevallen in het ASZ Aalst' (GVO)

Bevalt u binnenkort in het A.S.Z. (campus Aalst)? Dan kunnen u en uw partner, in de intimiteit van een kleine groep, rustig en ongedwongen al jullie vragen stellen en van gedachten wisselen. Tijdens een infosessie krijgt u, op een interactieve manier, een waaier aan informatie van een ervaren vroedvrouw.

Lees verder

Infosessie 'borstvoeding'

Met de borstvoedingsles willen we een duidelijk beeld scheppen over borstvoeding, hoe het zal verlopen in het ziekenhuis en thuis.

Lees verder

Dag tegen kanker

Het A.S.Z. biedt een uitgebreid programma aan met verwennerij voor onze patiënten op de oncologische afdelingen, maar ook massagesessies door studenten van de school Dames van Maria', infostanden en een workshop ‘look good, feel better’ voor alle kankerpatiënten. Tevens vinden er infosessies plaats op de campussen Aalst en Geraardsbergen.

Lees verder

12 oktober: Wereldreumadag

Op woensdag 12 oktober wordt wereldwijd aandacht besteed aan reuma. De dienst reumatologie van het A.S.Z. organiseert een infosessie. Dit jaar gaat de aandacht uit naar de misvattingen over reuma, want reuma is een veelgebruikte, maar weinig begrepen term.

Lees verder

Infosessie 'bevallen in het ASZ Aalst' (GVO)

Bevalt u binnenkort in het ASZ (campus Aalst)? Dan kunnen u en uw partner, in de intimiteit van een kleine groep, rustig en ongedwongen al jullie vragen stellen en van gedachten wisselen.

Lees verder

Levensloop Aalst: team ASZ - OLV

De Aalsterse ziekenhuizen A.S.Z. en OLV bundelen opnieuw hun krachten om van de vierde editie van Levensloop Aalst een groot succes te maken! #SAMENSTERK

Lees verder

Live Case Symposium voor zorgprofessionals

Op zaterdag 21 september organiseren de Aalsterse ziekenhuizen een Live Case Symposium voor zorgprofessionals in CC De Werf in Aalst.

Lees verder
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail