Bereikbaarheid campus Aalst

Merestraat 80

B-9300 Aalst

 

T +32 (0)53 76 41 11

F +32 (0)53 76 68 09

E ...

 

 

 

terug naar boven Met de auto

> vanuit Brussel (E40)

Neem afrit 19 (Aalst) en volg richting Dendermonde. Dit betekent de E40 verlaten, over de brug rijden, dadelijk opnieuw de oprit van de E40 richting Gent nemen en dan rechts de richting Dendermonde volgen. Aan de tweede lichten rechts afslaan. Na 100 meter draait u rechts de campus op.

 

Parkeren

 

> vanuit Gent (E40)

Neem afrit 19 (Aalst) en volg richting Dendermonde. Aan de tweede lichten rechts afslaan. Na 100 meter draait u rechts de campus op

 

Parkeren

terug naar boven
Met het openbaar vervoer

De campus is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer vanaf het station van Aalst. Lijnen 1 en 4 stoppen aan de ingang van het ziekenhuis.

 

Uw exacte reisweg kunt u opzoeken via de websites van de NMBS en De Lijn.

 

terug naar boven Werkzaamheden R41: het ASZ blijft bereikbaar

Tot juli 2016 rijdt iedereen (fietsers en autoverkeer) via het bestaande kruispunt van de Siesegemlaan met de Merestraat. Verkeer op de Siesegemlaan rijdt over twee versmalde rijstroken aan het kruispunt. Er gelden geen omleidingen.

 

Vanaf juli 2016 (vanaf fase 3 kruispunt Merestraat) is het nieuwe, opgeschoven kruispunt van de ring met de Merestraat af en in gebruik. Autoverkeer maakt gebruik van het nieuwe kruispunt met lichten om naar het ASZ te rijden. Fietsers rijden via 2 fietstunnels onder het kruispunt naar het ASZ. Er gelden geen omleidingen.

 

Van mei 2016 tot 2018 bouwen we de tunnel onder de Raffelgemstraat en de Gentsesteenweg. Het ASZ blijft steeds bereikbaar via het nieuwe kruispunt aan de Merestraat en de nieuwe fietstunnels. Dit wijzigt niet. Wel zal de ring zelf (Siesegemlaan) niet vanuit alle richtingen bereikbaar zijn door de tunnelwerken. Afslaan van de N9 (Gentsesteenweg) naar de ring zal bijvoorbeeld niet altijd mogelijk zijn. Om via de N9 naar het kruispunt met de Merestraat te rijden, zullen wel een aantal omleidingen gelden. Deze worden tijdig gecommuniceerd.

 

Uiteraard zullen deze werken op sommige momenten de nodige hinder (zoals files) veroorzaken. Wij raden u aan om voldoende tijd uit te trekken als u zich naar onze campus in Aalst dient te verplaatsen.

 

Meer info over deze werken: www.ringaalst.be.

 

 

 

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail