Coronabeleid binnen het A.S.Z.

terug naar boven Maatregelen voor opgenomen patiënten

Een van de belangrijkste richtlijnen is dat de stromen van patiënten die (vermoedelijk) besmet zijn gescheiden worden van de stroom met niet-besmette patiënten. Daartoe nemen we o.a. volgende maatregelen:

  • Er is een algemeen bezoekverbod.
  • Er zijn geen gezamenlijke activiteiten zoals ergo- en kinesitherapie op de diensten. Alle noodzakelijke behandelingen gebeuren op de kamer.

 

terug naar boven Coronavirus: meertalige informatie

Wist u dat alle informatie over de richtlijnen tegen het coronavirus ook vertaald is in 20 verschillende talen? Op deze website vindt u ze allemaal: https://www.integratie-inburgering.be/corona-meertalige-info

 

Hier vindt u ook tips om besmetting te voorkomen in het Arabisch, Bulgaars, Pools...

Algemene info over het coronavirus in het Arabisch, Chinees, Russisch, Engels, Frans en Spaans vindt u ook terug op de website van de WHO:  https://www.who.int/emergen…/diseases/novel-coronavirus-2019

 

terug naar boven Opleidingen en evenementen afgelast

Om onze zorgmedewerkers te beschermen zodat zij maximaal kunnen ingezet worden wanneer de situatie m.b.t. Covid-19 dit vereist, heeft de directie van het A.S.Z. beslist om alle samenkomsten (opleidingen, symposia, voordrachten, evenementen,…) met meer dan 15 personen af te gelasten, tenzij de samenkomst is vereist om de normale werking van het ziekenhuis te garanderen. Een overzicht van de belangrijkste evenementen van het A.S.Z. die werden afgelast kan u hier vinden.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail