Cardiale revalidatie

Uw revalidatie werd door de wereldwijde omstandigheden bruusk onderbroken. Het team van de cardiale revalidatie blijft echter voor u klaarstaan.

 

Tijdens de cardiale revalidatie helpen we u om uw lichamelijke conditie weer op te bouwen met aangepaste oefeningen. U leert de mogelijkheden en grenzen van uw lichaam kennen en ontdek hoe u het risico op hart- en vaatziekten kunt verlagen. Vanaf heden kan u op deze webpagina onze kinesitherapeuten aan het werk zien en uw oefeningen online van thuis uit mee volgen. 

 

Reeks 1:

 

 

Reeks 2:

 

 

Gezonde tussendoortjes

Om uw verbranding op peil te houden en de kleine hongertjes te stillen, houdt u best een gezond tussendoortje bij de hand. Een koekje van ongeveer 100 kcal of een stukje fruit is ideaal. In volgende brochure vindt u tal van lekkere gezonde receptjes:

PDF icoonGezonde tussendoortjes

 

Heeft u graag individuele feedback, persoonlijke problemen die u wenst voor te leggen aan één van ons team, problemen met uw medicatie of andere vragen dan kan u via e-mail contact opnemen:

 

  • Dr. Jacobs, revalidatiearts: ...
  • Psycholoog Barbara De Ceuster: ...
  • Voedingsdeskundige An Huylenbroeck: ...
  • Kinesitherapeuten Elke Bambust: ... 
  • Ineke De la Ruelle: ...
  • Sociaal assistente An Van Den Brempt: ...

 

Wij zullen u dan zo goed als mogelijk een oplossing trachten te bieden. We wensen u allen een goede gezondheid toe, en hopen u snel terug te zien in prima conditie!

 

Uw revalidatieteam van het A.S.Z.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail