Bevallen in tijden van corona

Hoe bereid ik me voor op de bevalling? Wat moet ik meebrengen naar het ziekenhuis? Hoe verloopt de bevalling? Hoe zit het met een epidurale verdoving? Wanneer wordt er gekozen voor een keizersnede? Wat moet ik administratief regelen na de bevalling? Deze informatie vindt u allemaal terug op de deelwebsite van de dienst gynaecologie - verloskunde.

 

Het coronavirus zorgt voor heel wat ongerustheid, angst en talloze vragen. Wij begrijpen zeer goed dat deze ongewone situatie onaangenaam is en helemaal niet strookt met de verwachtingen die u had omtrent zwangerschap en bevalling. Om u correct te informeren kunt in volgende brochure alle informatie terugvinden over het bevallen in het A.S.Z. in tijden van corona:

PDF icoonBevallen in het A.S.Z. in tijden van corona_06072020

 

druppelcontact isolatie materniteitVroedvrouw met alle PBM's

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opgelet! Enkel de partner mag aanwezig zijn indien hij/zij geen symptoomen vertoont van Covid-19. De partner mag niet overnachten.

 

Raadpleging

Het is mogelijk dat uw afspraak wordt verplaatst om drukte in de wachtzaal te vermijden. De afspraak bij de vroedvrouw gaat door. Bij ziekte (koorts, hoest,..) kan uw afspraak niet doorgaan. Gelieve telefonisch contact op te nemen, uw afspraak zal verplaatst worden.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail