Algemene informatie
ql_contact 

Afspraak maken

053 76 49 35 (Aalst)

054 43 24 46 (Geraardsbergen)

09 368 82 11 (Wetteren)

 ql_raadpleging

Raadplegingsuren

Oncologie

 wegwijs

Polikliniek Aalst

Zone A - verdieping 0

Polikliniek G'bergen

Zone B - verdieping 4

Polikliniek Wetteren

Blok E - verdieping 0

Dag tegen Kanker 2020

Op 15 oktober 2020 is het de 21ste Dag tegen Kanker. Op deze dag willen we iedereen die zelf of in zijn omgeving met kanker geconfronteerd wordt, een hart onder de riem steken door het gele lintje te dragen. Patiënten van het oncologisch dagziekenhuis worden verwend met een goedgevulde goodiebag en kunnen verschillende webinars meevolgen. Daarnaast organiseren we nog enkele hartverwarmende en coronaveilige activiteiten voor onze oncologische patiënten.  

  • Hartverwarmende activiteiten
    Op campus Wetteren werden onze oncologische patïënten verwend met een heerlijk ontbijt op het dagziekenhuis en kregen ze een leuk gadget. Op campus Aalst deelt het oncologisch dagziekenhuis leuke goodiebags uit voor zijn patiënten. Op campus Geraardsbergen hebben ze op donderdag 15 oktober ontbijtpakketten aan huis geleverd bij hen patiënten.


  • Tombola

    De verpleegkundigen van het oncologisch dagziekenhuis organiseren een tombola voor onze (ex-)kankerpatiënten. Maak kans op een gezellig etentje bij Cul'eau, win een cadeaubon van De Werf of één van de andere leuke prijzen! De uiterste deelnamedatum is vrijdag 30 oktober 2020 en deelname is uitsluitend voor oncologische patiënten van het A.S.Z. De tombolatrekking vindt plaats op maandag 9 november 2020 om 15u00. Indien u tot de winnaars behoort, wordt u hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht. Via deze link kunt u deelnemen aan de tombola. 

Dag_tegen_kanker_web

 

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail