Ontslag

Dagopname

 

Na operatie

Uw kind mag naar huis nadat de anesthesist en de chirurg hiervoor de toestemming geven. Verzekeringsformulieren en andere attesten voor zorgverlof, school en kinderdagverblijf kan u vragen aan de behandelende arts. De arts vult deze in op het moment van ontslag.

 

Na onderzoek

Zodra de onderzoeken achter de rug zijn, worden de reeds gekende resultaten door de behandelende arts meegedeeld. Met hem/haar worden verder afspraken gemaakt voor opvolging van andere resultaten.

 

Uw kind mag naar huis wanneer de behandelende arts hiervoor de toestemming geeft.

Verzekeringsformulieren en andere attesten voor zorgverlof, school en kinderdagverblijf kan u vragen aan de behandelende arts. De arts vult deze in op het moment van ontslag.

 

Slaaponderzoek

Rond 7 uur ’s ochtends stopt de registratie. Indien u niet blijft overnachten kan uw baby vanaf dan worden afgehaald. Voor het resultaat van het onderzoek kan u diezelfde namiddag uw kinderarts telefonisch contacteren.

 

Meerdaagse opname

De ontslagdatum van uw kind wordt door de behandelende arts met u afgesproken. Het administratief ontslag gebeurt door de verpleegkundigen van de afdeling. Verzekeringsformulieren en andere attesten voor zorgverlof, school en kinderdagverblijf kunnen worden afgegeven aan de verpleegkundige van de afdeling. De behandelende arts vult deze in op de dag van ontslag.

 

U ontvangt bij het naar huis gaan alle informatie en voorschriften voor eventuele thuisbehandeling.

 

 

 

 

 

 

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail