11 mei 2020: Verschillende consultaties verhuizen naar nieuw S-gebouw op campus Aalst

Het A.S.Z. neemt in fasen het nieuwe S-gebouw op campus Aalst in gebruik. Het gebouw bestaat uit vijf verdiepingen en kostte ruim 22 miljoen euro. De nieuwe lichte consultatieruimtes voldoen aan de modernste technieken. Het A.S.Z. besteedt in de nieuwbouw ook zeer veel aandacht aan kwaliteit, comfort en veiligheid. 

 

Dankzij de nieuwe vleugel kunnen we onze zorg efficiënter organiseren en meer patiënten in optimale omstandigheden begeleiden. Ook voor onze medewerkers wordt de nieuwbouw een comfortabele moderne werkruimte.

 

Na het laboratorium verhuizen in het weekend van 8, 9 en 10 mei ook enkele consultaties, de bloedafname en de COVID-19-screenings naar het nieuwe S-gebouw op campus Aalst. Daarmee wordt de moderne nieuwbouw vooraan op de campus rechts steeds verder in gebruik genomen. 

 

Hieronder het overzicht van wat vanaf 11 mei zal plaatsvinden in het S-gebouw:

Consultatie Neurologie

Verdieping -1

 

Consultatie Neurochirurgie

Verdieping -1

 

Consultatie Neuropsychiatrie

Verdieping -1

 

Consultatie Cardiologie

Verdieping +2

 

Consultatie Cardiochirurgie

Verdieping +2

 

Consultatie Gynaecologie

Verdieping +2

 

Consultatie Vaatheelkunde

Verdieping +2

 

Laboratorium
met bloedafname en COVID-19-tests

Verdieping 3

Open van 8u tot 20u

 

Voor het S-gebouw is een afzonderlijke ingang voorzien. Patiënten die een afspraak hebben op een van bovenstaande diensten, zullen dus zich dus vanaf maandag 11 mei rechtstreeks aan een van de twee kiosken in het nieuwe gebouw mogen aanmelden en inschrijven en hoeven niet meer naar het hoofdgebouw te gaan. Enkel als er bijzonderheden zijn bij de aanmelding bijvoorbeeld in het kader van een arbeidsongeval, zal de patiënt toch nog doorverwezen worden van de kiosk in het S-gebouw naar het onthaal in het hoofdgebouw. De consultaties zijn voorzien van moderne, ruime wachtkamers met alle nodige comfort.

 

Medio oktober 2020 wordt ook een passerelle voorzien tussen het S-gebouw en het hoofdgebouw.

 

Leuk weetje: in het nieuwe gebouw hangen fotoprints van het openluchtzomerfestival Cirk! Aalst.

 

DSCF3766

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSCF3787

 

DSCF3776

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail