A.S.Z. 'Ik hou van u'-zangchallenge

Met de ‘Ik hou van u’ campagne brengt vzw Dag van de Zorg een ode aan iedereen die zorgt. Zowel de professionele zorgverlener als de vrijwilligers en de mantelzorgers krijgen alle aandacht die ze verdienen. Uiteraard doet het A.S.Z. mee aan dit fijne initiatief! Onze medewerkers zetten zich al meer dan een jaar in voor de strijd tegen het coronavirus. Een welgemeende dankjewel aan iedereen voor hun inzet, flexibiliteit en warme zorg tijdens deze uitzonderlijke tijden!

 

De Week van de Zorg start op maandag 15 maart en eindigt met de feestdag Dag van de Zorg op zondag 21 maart. Het A.S.Z. doet mee aan de zangchallenge 'Ik hou van u'. Het ziekenhuis heeft een eigen versie gemaakt van het nummer 'Ik hou van u' van Noordkaap. Beluister het hier:

 

 

Op Dag van de Zorg zetten ze alle registers coronaproof open. Op zondag 21 maart om 12 uur spelen de Vlaamse beiaardiers in alle steden op hetzelfde moment “Ik hou van u”. Maar nog belangrijker. Ze roepen iedereen op om op dat moment vanuit de deur - coronaproof dus - samen met de buren het nummer van Noordkaap te zingen. Zingt u mee op zondag 21 maart om 12 uur? 

 

2021-header-facebook

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail