Activiteiten blijven doorgaan zoals gepland

In het A.S.Z. Aalst - Geraardsbergen - Wetteren kunnen alle activiteiten plaatsvinden zoals gepland. Tegen maandag 22 maart 2021 moeten de ziekenhuizen opnieuw naar fase 1B overschakelen. Echter was in ons ziekenhuis de fase 1B nog steeds van kracht, met voldoende capaciteit voor patiënten met Covid-19. Daarom kunnen op dit moment alle consultaties, onderzoeken en opnames doorgaan zoals gepland. U dient dus uw ingreep, onderzoek of raadpleging niet uit te stellen. 

 

Raadplegingen vinden plaats op een veilige manier, maar we vragen om alleen te komen. Begeleiders zijn enkel toegestaan als het medisch noodzakelijk is, bij kinderen of bij zwangerschapsopvolging. 

 

Aandachtspunten tijdens uw bezoek aan het ziekenhuis:

  • Breng uw eigen chirurgisch masker mee. Stoffen mondmaskers of maskers met ventiel laten we niet toe.
  • Volg de algemene richtlijnen van de overheid en was/ontsmet regelmatig uw handen. Op verschillende plaatsen in het ziekenhuis kan u uw handen ontsmetten.
  • Pas de social-distancing-regels toe.
  • U kan het ziekenhuis pas binnen 15 minuten voor de start van uw consultatie. Als u te vroeg bent, vragen we u om even buiten of in uw auto te wachten.
  • De normale routes in het ziekenhuis zijn aangepast om de principes van “social distancing” te respecteren. Volg de pijlen en borden bij uw bezoek aan het ziekenhuis. 

 

Als u symptomen heeft, zoals hoesten of koorts, kom dan niet naar het ziekenhuis, maar bel het secretariaat van de dienst waarmee u een afspraak hebt. Zij bekijken met u of de afspraak uitgesteld moet worden. 

 

Meer informatie vindt u terug op www.asz.be/corona

 

Hal_S-gebouw_wachtende_patiënten

 

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail