Bezoekregeling dienst Geriatrie (Aalst - Geraardsbergen)

Om de rust en verzorging van de patiënten op de dienst Geriatrie zo optimaal mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om de nieuwe bezoekregeling te respecteren. We nemen deze maatregel preventief om het risico op besmetting voor onze patiënten en eigen medewerkers zo veel als mogelijk te beperken.

 

Daarom gelden volgende richtlijnen op de dienst Geriatrie op de campus Aalst en Geraardsbergen vanaf donderdag 16/07/2020:

 

  • Tijdens de weekdagen wordt elke dag bezoek toegestaan tussen 17u00-18u00. Het is wel nog steeds max. 1 bezoeker per dag en max. 1 uur bezoek. Tijdens het weekend en feestdagen is bezoek toegelaten tussen 15u30-18u00, ook nog steeds max. 1 bezoeker per dag maar de bezoeker mag in het weekend langer dan een uur blijven. Gelieve u eerst aan te melden bij de verpleegpost.
  • Per bezoekmoment, met andere woorden per dag, wordt één bezoeker (> 18 jaar) per gehospitaliseerde patiënt toegelaten in het ziekenhuis. Deze persoon hoeft niet steeds dezelfde te zijn.
  • De basisregels worden uiteraard toegepast door de bezoeker: afstand, mondmasker (verplicht!), handhygiëne, …Iedereen die ons ziekenhuis binnenkomt, dient verplicht een mondmasker te dragen. Gelieve dit correct te dragen (bedek uw mond en neus volledig) gedurende uw hele verblijf in het ziekenhuis.
  • Respecteer de nodige social distance om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te garanderen.

 

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Meer info: www.asz.be/corona

 

jaarverslag_asz-33 (2)

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail