Dienst spoedopname schenkt opbrengst fuif aan Foundation Jana De Koker

Vorige week overhandigde de dienst Spoedopname van het A.S.Z. campus Geraardsbergen een cheque van 750 euro aan Foundation Jana De Koker. In 2019 organiseerde de spoedgevallendienst een geslaagde fuif i.s.m. de brandweer in zaal De Doos van het provinciaal domein De Gavers en nu schenken ze de opbrengst aan een goed doel dat hun nauw aan het hart ligt.

 

Alle medewerkers van de dienst spoedopname hebben mee hun schouders onder dit mooi initiatief gezet. En zoals gezegd: de hele opbrengst van de spoedfuif is ten voordele van ‘Foundation Jana De Koker’. Stijn De Koker en Cindy De Mul zetten zich steeds in om voor pediatrische patiënten een betere levenskwaliteit en aangenamer leefklimaat te bieden tijdens hun ziekenhuisverblijf. Ook voor het A.S.Z. heeft deze vzw allerlei acties ondernomen, bovendien leveren ze maandelijks mooie prikcadeautjes.

 

“Het A.S.Z. heeft een zeer warm hart voor Foundation Jana De Koker, het is een jong fonds dat zich inzet voor alle patiënten van de kinderziekenhuizen UZ Brussel, UZ Gent, UZ Saint-Luc, A.S.Z. ziekenhuis, OLV, AZ Nikolaas, AZ Sint Blasius en revalidatiecentrum Inkendaal Vlezenbeek. Zo voorzien ze de kinderhuizen van leuke speelmogelijkheden afgestemd op elke leeftijd (spelconsoles, dvd's, strips, gezelschapsspelen, materiaal, enzovoort) en kleine attenties en activiteiten tijdens Sinterklaas, Kerst, Pasen en andere feestdagen. Met deze schenking willen we hun dagdagelijkse werking ondersteunen.” vertelt Susie Koedijk, hoofdverpleegkundige dienst Spoedopname A.S.Z. Geraardsbergen.

 

 

cheque_JANA

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail