Het A.S.Z. brengt warmte met kerstlied “We zorgen altijd voor mekaar”

Vergeet Mariah Carey of Wham! Onze A.S.Z.-medewerkers hebben zelf een eigen kerstlied opgenomen om iedereen een hart onder de riem steken. Als we allemaal ons steentje bijdragen om de coronamaatregelen te blijven volgen, kunnen we er samen voor zorgen dat zo min mogelijk mensen ziek worden. 

 

Niemand minder dan Wouter Berlaen, bekende bassist in de Belgische muziekwereld, singer-songwriter én docent, heeft het liedje ‘We zorgen altijd voor mekaar’, voor het ziekenhuis geschreven en gecomponeerd. Verschillende medewerkers van het A.S.Z. hebben het liedje coronaproof ingezongen in een professionele opnamestudio. Het lied legt de klemtoon op het belang van gedeelde verantwoordelijkheid en solidariteit om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Het is immers belangrijk dat mensen de coronarichtlijnen blijven volgen, niet alleen voor zichzelf maar ook voor elkaar. En dat ze daarnaast ook blijven zorgen voor zichzelf en voor elkaar.

 

Wouter Berlaen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“De coronacrisis laat op ons allen een diepe indruk na. Door de strenge maatregelen voelen steeds meer mensen zich eenzamer, verlaten of bedroefd. En juist nu is het verboden om elkaar te bezoeken en te knuffelen. Maar ook een vriendelijk woord en een beetje aandacht kunnen hulp en troost bieden. Houd contact via sociale media, stuur lieve berichten naar mensen die het moeilijk hebben, wandel langs het raam van je grootouders om te zwaaien … We moeten blijven zorgen voor elkaar zeker in deze bizarre tijden” aldus Wouter.

 

“Onze helden van de zorg hebben het afgelopen jaar heel hard gewerkt. De coronacrisis toonde de sterktes van onze gezondheidszorg, maar ook de zwaktes. Onze A.S.Z.’ers hielden stand ondanks de zware belasting. Binnen het A.S.Z. is de solidariteit enorm groot, collega’s zijn elkaars steun en toeverlaat. Zelfs tijdens de coronapandemie blijft warme zorg onze prioriteit.” vertelt Katlyn Colman, algemeen directeur A.S.Z. “Met deze kerstboodschap willen we zorgen voor de nodige sfeer, warmte en een sprankeltje hoop.”

 

 

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail