Hou contact met mensen in het A.S.Z. via City-Music

#HoucontactCity-Music

 

In deze moeilijke tijden zijn veel mensen eenzaam, niet in het minst de mensen die in het ziekenhuis verblijven en geen bezoek mogen ontvangen. Daarom kan het zeer veel deugd doen om via andere wegen contact te maken. Bij het A.S.Z. doen we er dan ook alles aan om dit te helpen verwezenlijken met onze campagne #houcontact.

 

Een van de mogelijkheden die we hiervoor aanbieden is om berichtjes te laten omroepen op City-Music. Wilt u graag een familielid of vriend die in het ziekenhuis verblijft een hart onder de riem steken? Of kent u iemand die op dit moment hard aan het werk is in het ziekenhuis in de strijd tegen corona en wilt u deze persoon bedanken? Bezorg ons uw bericht en/of verzoeknummer en wij zorgen ervoor dat het op de radio komt. Want iedereen kan wat positieve vibes gebruiken in deze moeilijk periode!

Stuur uw verzoek door naar .... Wilt u graag zelf een bericht inspreken? Laat het ons weten op dit e-mailadres. We kunnen ingesproken berichten niet rechtstreeks ontvangen, dus gelieve deze niet naar ons te sturen. Maar we kunnen dit wel voor u regelen.

 

Berichten die vóór 10u00 verzameld zijn, zullen op weekdagen dezelfde dag nog te horen zijn op City-Music tussen 16u en 18u. Op zaterdag en zondag is er geen uitzending. De frequentie is 107.8 FM voor Aalst, 105.8 FM voor Ninove en 105.8 FM voor Haaltert/Denderstreek.

 

! Heel belangrijk om de privacy van onze patiënten te garanderen (GDPR): geef geen kamernummer of familienaam van de patiënt door, enkel de voornaam. U mag uiteraard wel uw eigen naam geven als aanvrager.

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail