17/10/2019: Dag tegen kanker in het A.S.Z.

Op donderdag 17 oktober besteedt het A.S.Z. ziekenhuis aandacht aan de Dag tegen Kanker op de drie campussen. Dan steken we met z'n allen kankerpatiënten en hun naasten een groot hart onder de riem.  

 

Het A.S.Z. biedt een uitgebreid programma aan met verwennerij voor zijn patiënten op de oncologische afdelingen, maar ook massagesessies door studenten van de school 'Dames van Maria', initiatieles yoga, infostanden en een workshop ‘look good, feel better’ voor alle kankerpatiënten. Tevens vinden er infosessies plaats op de campussen Aalst en Geraardsbergen. 

 

Aalstenaar Steven Van Herreweghe komt op 17 oktober tussen 12u30 en 14u00 lintjes opspelden aan het onthaal op campus Aalst. Burgemeester Guido De Padt komt tussen 10 en 11 uur op campus Geraardsbergen gele lintjes opspelden bij bezoekers. Nadien zal hij de patiënten van de afdeling Oncologie een bezoekje brengen. “Iedereen kent wel iemand die te maken krijgt met kanker. Kanker heeft een grote impact op het leven van kankerpatiënten en de mensen in hun omgeving. Het is dan ook zeer belangrijk om er openlijk over te babbelen en het onderwerp onder de aandacht te brengen. Door het gele lintje te dragen laten we hen voelen dat ze omringd zijn door mensen die hen steunen en dat ze er niet alleen voor staan.” zegt burgemeester Guido De Padt.

 

Wanneer?

Donderdag 17 oktober 2019

 

Waar?

A.S.Z. | Merestraat 80, 9300 Aalst
A.S.Z. | Gasthuisstraat 4, 9500 Geraardsbergen
A.S.Z. | Wegvoeringstraat 73, 9230 Wetteren

 

Wat?

Bekijk het volledige programma online op http://www.asz.be/agenda/dag-tegen-kanker

 

dagtegenkanker

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail