ASZ ontvangt record aantal bezoekers tijdens Dag van de Zorg

Vandaag, zondag 17 maart, stonden de ziekenhuisdeuren open voor het grote publiek bij het ASZ op de campussen Geraardsbergen en Wetteren. ASZ telt in totaal 1.418 tevreden bezoekers tijdens zijn opendeurdag. 716 mensen kwamen tijdens de Dag van de Zorg een kijkje nemen achter de schermen van het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis in Geraardsbergen. Bij het ASZ campus Wetteren kwamen er 702 geïnteresseerden langs voor een boeiende zondag bij het ziekenhuis.

 

De bezoekers werden warm onthaald. Posters en filmpjes, heldere toelichtingen, demonstraties, kleine gadgets, een leuke wedstrijd en animatie voor de kinderen, … Dit alles zorgde ervoor dat iedereen – van jong tot oud – een fijne en interessante rondleiding kon beleven. De opendeurdag leverde dan ook tal van positieve reacties op, onder meer over het enthousiasme, de vriendelijkheid en de fierheid waarmee de meer dan 30 diensten zich voorstelden en deskundige uitleg gaven over gespecialiseerde onderzoeken en apparatuur.

 

De ASZ-campus in Geraardsbergen is een acute basiscampus met hoogspecialistische zorg, met zijn 160 erkende bedden en jaarlijks meer dan 12 000 opnames in dag- en klassieke hospitalisatie een belangrijke zorgverlener in Zuid-Oost-Vlaanderen. ASZ Wetteren heeft een sterke identiteit als revalidatiecampus met zijn 64 erkende bedden en jaarlijks 6 215 daghospitalisaties. Bovendien heeft men hier ook een operatiekwartier met drie innovatieve en kwalitatieve operatiezalen. Alle bezoekers konden genieten van een unieke blik achter de schermen. We blikken terug op een geslaagde editie en willen dan ook graag via deze weg alle aanwezigen bedanken.

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail