Bezoekerscafetaria campus Aalst sluit tijdelijk 30 november haar deuren

Na veel nadenken en overwegen heeft de directie dan toch de beslissing genomen om de bezoekerscafetaria op campus Aalst tijdelijk te sluiten. De huidige concessie loopt af op vrijdag 30/11/2018. Een aantal maanden geleden werd een nieuwe concessie uitgeschreven, waarop kandidaten zich konden inschrijven (de huidige uitbater stelde zich overigens geen kandidaat meer). Echter is de situatie ondertussen gewijzigd waardoor we op dit ogenblik in de onmogelijkheid zijn om de concessie toe te wijzen.

 

Het ASZ kampt momenteel met een plaatsgebrek en mogelijk zouden we deze vrijgekomen ruimte willen gebruiken voor een verbouwing van de dienst Spoedopname. Het gaat dus niet om een besparingsmaatregel maar om de noodzaak om een deel van deze ruimte vrij te houden voor verbouwingswerken die gaan moeten uitgevoerd worden in functie van medische zorg.

 

Het ziekenhuis wil graag opnieuw een bezoekerscafetaria aanbieden aan zijn patiënten en bezoekers en ziet hier ook het sociale aspect van in. We zijn ons bewust van het belang van een eetgelegenheid waar patiënten en bezoekers tijdens het wachten iets kunnen nuttigen, het blijft ook een doelstelling om een cafetaria aan te bieden op campus Aalst waar patiënten en bezoekers terecht kunnen voor een versnapering.

 

Als tussentijdse oplossing denkt het ASZ aan het creëren van een wachtruimte met eet- en drankautomaten. ASZ medewerkers kunnen terecht in het personeelsrestaurant voor drank- en eetgelegenheid.

 

ASZ_cafetaria

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail