Kerstmarkt for Life @ ASZ

Kom op dinsdag 18 december langs op onze gezellige Kerstmarkt For Life. Het ASZ draagt op deze manier zijn steentje bij voor De Warmste Week. Dit jaar gaat de opbrengst van onze kerstmarkt naar twee organisaties namelijk Foundation Jana De Koker en Renaissance. 

 

Geniet van een kop heerlijke warme soep, croque monsieur of een lekkere pannenkoek. U kunt ook snuisteren tussen leuke kerstcadeautjes denk aan juwelen, kerstkaartjes, badparels, gehaakte kunstwerkjes, enz. Kortom: kom samen met uw vrienden en/of familieleden genieten van een magische kerstsfeer tijdens onze Kerstmarkt for Life!

 

Wanneer?

Dinsdag 18 december 2018
12u00 – 18u00

 

Waar?

Cafetaria (aan het onthaal)

Algemeen Stedelijk Ziekenhuis campus Aalst

Merestraat 80

9300 Aalst

 

Goed doel dit jaar?

Dit jaar gaat de opbrengst van onze Kerstmarkt  for Life naar Foundation Jana De Koker en Renaissance. Foundation Jana De Koker wil een aangename ziekenhuisomgeving creëren voor zieke kinderen. Zij hebben reeds meerdere giften gedaan aan het ASZ om een aangenamer klimaat aan te bieden voor kinderen in het ziekenhuis, via deze weg willen wij hen graag bedanken. Meer informatie over deze vzw vindt u terug op de website: www.foundationjanadekoker.be

 

Renaissance is is een privé-initiatief dat de verloskunde in Bukavu (Oost-Congo) wil verbeteren. De omstandigheden waarin vrouwen moeten bevallen zijn erbarmelijk, jammer genoeg sterven er nog heel wat moeders en baby's. Deze organisatie heeft als doel vrouwen te helpen op niveau van prenatale opvolging en hun zwangerschap. Meer informatie vindt u online terug op de website: www.renaissance-bukavu.be.

 

Graag meer informatie over de Warmste Week?

Bekijk snel de website: dewarmsteweek.stubru.be

 

kerstmarktforlife_ASZ2018

 

 

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail