‘Kerstmarkt for Life’ zorgt voor een recordopbrengst voor De Warmste Week

Het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis organiseerde op dinsdag 18 december een ’Kerstmarkt for Life’ op de drie campussen. Verschillende afdelingen sloegen hun handen in elkaar om een gezellige kerstmarkt in te richten voor het goede doel. De integrale winst gaat naar twee organisaties die het ASZ nauw aan het hart liggen namelijk Foundation Jana De Koker en Renaissance. Dankzij de steun van talloze ASZ-medewerkers, bezoekers en directie kunnen we afklokken op een recordopbrengst van 10.000 euro! 

 

kerstmarktforlife_ASZ

 

 

 

 

 

 

 

 

De ASZ-medewerkers waren meteen heel enthousiast om deel te nemen aan De Warmste Week. Op eigen initiatief gingen verschillende medewerkers aan het knutselen en bakken met als resultaat veel originele kerstcadeautjes en allerlei lekkers om te verkopen tijdens onze ‘Kerstmarkt for Life’. Op de drie campussen (Aalst, Geraardsbergen en Wetteren) werden er tal van acties georganiseerd, je kon er onder meer genieten van heerlijke verse soep, croque monsieur, pannenkoeken of gezellig snuisteren tussen leuke kerstcadeautjes zoals juwelen, kerstkaartjes, kerstrozen, gehaakte kunstwerkjes, enz.


“We kunnen zeggen dat ons evenement opnieuw een schot in de roos is geworden”, aldus woordvoerster Dorien Buyst. “Met de steun van de directie, medewerkers en de talloze bezoekers kunnen we weer afklokken op een mooi resultaat. Dankzij hen is het opnieuw een bijzonder warme kerstmarkt in een magische sfeer geworden. Het was fantastisch om te zien hoe de drie campussen zich inzetten en samenwerkten voor het goede doel.”


Dit jaar gaat de opbrengst van onze ‘Kerstmarkt for Life’ naar Foundation Jana De Koker en Renaissance. Foundation Jana De Koker wil een aangename ziekenhuisomgeving creëren voor zieke kinderen. Zij hebben reeds meerdere giften gedaan aan het ASZ om een aangenamer klimaat aan te bieden voor kinderen in het ziekenhuis, via deze weg willen wij hen graag bedanken. Meer informatie over deze vzw vindt u terug op de website: www.foundationjanadekoker.be.


Renaissance is een privé-initiatief dat de verloskunde in Bukavu (Oost-Congo) wil verbeteren. De omstandigheden waarin vrouwen moeten bevallen zijn erbarmelijk, jammer genoeg sterven er nog heel wat moeders en baby's. Deze organisatie heeft als doel vrouwen te helpen op niveau van prenatale opvolging en hun zwangerschap. Dr. Guy Verhulst, medisch diensthoofd Gynaecologie bij het ASZ, is de oprichter van dit fonds. Meer informatie vindt u online terug op de website: www.renaissance-bukavu.be.

 

 

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail