Poging tot phishing: frauduleuze SMS'en in naam van A.S.Z. in omloop

UPDATE: geen phishing-aanval bij A.S.Z. >> lees hier het laatste nieuwsbericht

 

Het A.S.Z. waarschuwt voor frauduleuze sms’en die recent de ronde doen. Daarin vraagt men u om een zogezegde schuld aan het ziekenhuis af te lossen. Ga nooit in op dat soort vragen! Het A.S.Z. zal u nooit per sms vragen om een betaling te doen!

 

Wij sturen nooit een bericht via WhatsApp of sms over bijvoorbeeld betalingsachterstanden. Hebt u hierover een sms of whatsappbericht gekregen uit naam van het A.S.Z.? Reageer daar niet op en verwijder het bericht meteen!

 

Bij een consultatie in het A.S.Z. dient u ter plaatse te betalen. Bij een ziekenhuisopname ontvangt ongeveer na een maand thuis per post een factuur van het A.S.Z., u leest hier alle informatie over onze facturen. 

 

Momenteel onderzoeken we het probleem, we hopen dit zo snel mogelijk op te lossen. Van zodra er meer nieuws is, brengen we u op de hoogte. Alvast onze excuses voor dit ongemak. 

 

Twijfelt u of het A.S.Z. echt de afzender is van een e-mail, post of een telefoontje? Controleer voordat u betaalt of de afzender echt de het A.S.Z. is. U kan met al uw vragen over de ziekenhuiskosten en - factuur terecht bij de dienst facturatie. Telefonisch (maandag t.e.m. vrijdag van 9u tot 11u30 & 13u30 - 16u) op het nummer T 053 76 68 59 - T 053 76 68 60 of via volgend online contactformulier. 

 

(datum: 09/07/2020)

 

SMS

 

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail