Radio Respect @ ASZ

Zet 8 november 2018 nu al met stip in uw agenda. Die dag strijkt Stadsradio Goeiedag neer in het ASZ. Vijf uur lang zullen ze live uitzenden vanuit onze inkomhal op campus Aalst. En daar hebben ze een goede reden voor... 

 

asznet_Tekengebied 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 november is sinds enkele jaren ‘Dag van Respect’ in het ASZ. Een dag waarbij we even stilstaan hoe we respectvol(ler) kunnen zijn naar elkaar. Dit jaar gooien we letterlijk en figuurlijk alle registers open. We willen – samen met u – een radio-uitzending in elkaar boksen, gevuld met leuke verzoeknummertjes en pakkende verhalen rond respect. Respect onder collega’s. Respect voor de patiënten (en omgekeerd). Respect voor iedereen.  

hartje_Tekengebied 1

Wat is precies de bedoeling? 

Via deze link kunt u tot en met dinsdag 30 oktober een verzoeknummer aanvragen voor een ASZ-medewerker, een patiënt of iemand anders heel speciaal die volgens u alle respect verdient. Vermeld ook altijd waarom (misschien pikken we uw verhaal wel op om iets dieper op in te gaan).  

Ook al vindt de live-uitzending plaats in Aalst, campussen Geraardsbergen en Wetteren komen ruimschoots aan bod. De radiomakers gaan er enkele dagen voor de uitzending zelfs langs om alvast enkele unieke verhalen in te blikken.  

Ziezo... de boodschap is gebracht. Aan u om een plaat aan te vragen en uiteraard af te stemmen op Stadsradio Goeiedag (105.1 FM) op 8 november tussen 10 en 15 uur. De uitzending is ook te volgen via de website www.goeiedagradio.be/aalst en zal bovendien live gestreamd worden via onze eigen website www.asz.be 

 

Er is verbinding nodig tussen alle betrokkenen, wederzijds respect tussen zorgverleners, artsen, familie en patiënten.” 

 

 

Vragen of graag meer informatie?
Contacteer de dienst Communicatie (...). 

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail