Start renovatiewerken nieuwe bezoekerscafetaria A.S.Z. campus Aalst

Vanaf maandag 14 oktober 2019 starten de renovatiewerken voor de nieuwe bezoekerscafetaria op campus Aalst. De opening van deze nieuwe cafetaria is in december 2019 voorzien. Het A.S.Z. ziekenhuis wil patiënten en bezoekers opnieuw elk moment van de dag in een aangename en klantvriendelijke setting laten genieten van een uitgebreid aanbod aan gezonde en betaalbare maaltijden en dranken.

 

Eind 2018 was de directie van het A.S.Z. genoodzaakt om de bezoekerscafetaria op campus Aalst tijdelijk te sluiten. De vorige concessie liep af en er diende verbouwingswerken plaats te vinden. In de komende weken worden de binnendeuren geplaatst en de schilder-, elektriciteits- en ventilatiewerken afgerond. Als tussentijdse oplossing konden patiënten en bezoekers terecht in een wachtruimte met eet- en drankautomaten aan het onthaal en werd het personeelsrestaurant opengesteld voor externen vanaf 14u00 tot 19u00.

 

“We bedanken iedereen voor het geduld en zien ernaar uit om een nieuwe cafetaria dit najaar open te stellen”, zegt Sabine Siau, algemeen directeur A.S.Z.

 

Tijdens deze renovatiewerken dient de wachtruimte met eet- en drankautomaten vooraan aan het onthaal gesloten te worden voor een vlot en veilig verloop van de werken. Patiënten en bezoekers kunnen wel nog steeds terecht in het personeelsrestaurant. Het aanbod voor externen bestaat uit aperitiefhapjes, koude maaltijden (belegde broodjes, salades en koude schotels), koude en warme dranken (koffie, thee, verse soep, warme chocolademelk en frisdranken). De nieuwe bezoekerscafetaria opent in december 2019.

 

bar-cafeteria-chairs-6971

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail