Werkzaamheden en zomerdienstregeling bij dienst orthopedie campus Geraardsbergen

De dienst orthopedie op campus Geraardsbergen is toe aan onderhoudswerken en ook de gevel, ramen en vensterbanken zijn aan vernieuwing toe. Dit is een enorme klus. Bovendien gaat de zorg voor onze patiënten gewoon door, 24 uur per dag, 7 dagen per week. We moeten dus renoveren terwijl het ziekenhuis in bedrijf is.

 

De werkzaamheden zijn gepland van zaterdag 6 juli tot zaterdag 31 augustus 2019. Geluidshinder op de 4de verdieping is daarbij niet helemaal te voorkomen. Aangezien de opstart van deze werkzaamheden samenvalt met de vakantieperiode wat zich ook laat voelen in minder ziekenhuisactiviteiten kan er tijdelijk gewerkt worden met een lagere bedcapaciteit. Bijgevolg wordt gekozen om de afdeling orthopedie tijdens de zomervakantie tijdelijk te sluiten. Deze zomerdienstregeling zorgt ervoor dat alle periodieke onderhoudswerken vlot verlopen en de dienst orthopedie in een uitstekende conditie kan herstarten in september.


We doen er echter alles aan om dit zoveel mogelijk te beperken, maar wensen ons nu al te verontschuldigen voor eventuele ongemakken die deze werken met zich zouden meebrengen.

 

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail