'What Matters to You'-dag @ ASZ

Woensdag 6 juni: ‘What Matters to You’-dag @ ASZ

 

Het ASZ neemt opnieuw deel aan de internationale ‘What Matters to You’-dag. Onze artsen en medewerkers zetten zich op deze dag extra in om oog en oor te hebben voor de kleine dingen die belangrijk zijn voor onze patiënten. We willen u dan ook graag een hart onder de riem steken met een positieve boodschap om uw verblijf in het ASZ zo aangenaam mogelijk te maken. Dit jaar zetten we volop in op empathie en een goede verstandhouding tussen u en onze zorgprofessionals.

 

Programma:

 

Gratis infosessie "Beter praten met uw dokter"

Kom op 6 juni naar de gratis infosessie "Beter praten met uw dokter" op campus Aalst. Als patiënt ontmoet u verschillende dokters in verschillende omstandigheden. Een bezoek aan de huisarts verloopt anders dan een consultatie bij een specialist. Tijdens de infosessie leert u om zo optimaal mogelijk de beschikbare tijd te benutten. Deze infosessie wordt u gratis aangeboden en gaat door op campus Aalst in het personeelsrestaurant (Merestraat 80, 9300 Aalst). (meer informatie over dit event vindt u hier)

 

Buddy's die u begeleiden

Bent u op zoek naar een specifieke dienst of weet u niet waar naartoe voor uw afspraak? Spreek een ASZ-buddy aan en zij helpen u graag verder.

 

Gratis steunkaartje

Aan de hand van een steunkaartje willen we u een hart onder de riem steken. Deze kunt u gratis bekomen aan het onthaal van elke campus op woensdag 6 juni.

 

Uw mening telt

Bij het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis staat de patiënt centraal. Via deze enquête komen we graag te weten wat u als patiënt vindt van het ASZ. Deze enquête kunt u invullen en opsturen naar het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis, Dienst Communicatie, Merestraat 80, 9300 Aalst. U mag deze ook deponeren aan de onthaalbalie van het ASZ. U kan deze enquête indienen tot en met 29 juni 2018. 

 

What Matters to You-dag ASZ

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail