Nieuws

Een overzicht van de actuele nieuwsitems:

Poging tot phishing: frauduleuze SMS'en in naam van A.S.Z. in omloop

Het A.S.Z. waarschuwt voor frauduleuze sms’en die recent de ronde doen. Daarin vraagt men u om een zogezegde schuld aan het ziekenhuis af te lossen. Ga nooit in op dat soort vragen! Het A.S.Z. zal u nooit per sms vragen om een betaling te doen!

Lees verder

Telefonieproblemen

Binnenkomend en uitgaand telefoonverkeer verloopt moeizaam. Daarom zal er vandaag, dinsdag 16 juni 2020, een korte telefoononderbreking plaatsvinden rond 17u00 om het probleem verder te onderzoeken. Alvast bedankt voor uw begrip.

Lees verder

18/10/2019 Wetteren: houd ramen en deuren gesloten

In een opslagplaats van chemiebedrijf Recticel in Wetteren is vrijdagmiddag brand ontstaan. Daardoor ontstond een enorme zwarte rookpluim.

Lees verder

Grote drukte en toestroom van patiënten op campus Aalst

De pre-alarmfase bij het A.S.Z. ziekenhuis op campus Aalst, die sinds woensdag 16 oktober 2019 van kracht was, is vanochtend opgeheven.

Lees verder

17/10/2019: Dag tegen kanker in het A.S.Z.

Aalstenaar Steven Van Herreweghe komt op 17 oktober lintjes opspelden aan het onthaal op campus Aalst. Burgemeester Guido De Padt komt op campus Geraardsbergen gele lintjes opspelden bij bezoekers.

Lees verder

Start renovatiewerken nieuwe bezoekerscafetaria A.S.Z. campus Aalst

Vanaf maandag 14 oktober 2019 starten de renovatiewerken voor de nieuwe bezoekerscafetaria op campus Aalst. De opening van deze nieuwe cafetaria is in december 2019 voorzien.

Lees verder

Het ASZ doet het goed op vlak van borstkankerbehandeling

Het ASZ verneemt dat er op de website van Het Laatste Nieuws van donderdag 18 juli 2019 een artikel is verschenen waarin een aantal grote misverstanden zijn geslopen. Gezien de vele misverstanden hierbij enkele puntjes op de i.

Lees verder

Verbeterde kwaliteit van beeldvorming dankzij de SPECT-CT gammacamera bij ASZ Geraardsbergen

Verbeterde kwaliteit van beeldvorming dankzij de SPECT-CT gammacamera bij ASZ Geraardsbergen

Lees verder

Werkzaamheden en zomerdienstregeling bij dienst orthopedie campus Geraardsbergen

De dienst orthopedie op campus Geraardsbergen is toe aan onderhoudswerken en ook de gevel, ramen en vensterbanken zijn aan vernieuwing toe. Dit is een enorme klus. Bovendien gaat de zorg voor onze patiënten gewoon door, 24 uur per dag, 7 dagen per week. We moeten dus renoveren terwijl het ziekenhuis in bedrijf is.

Lees verder

Algemeen Stedelijk Ziekenhuis referentiecentrum voor complexe ingrepen bij pancreaskanker

Het ASZ is door het RIZIV officieel erkend als gespecialiseerd centrum voor pancreaschirurgie.

Lees verder
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail