Nieuwe bezoekregeling A.S.Z. vanaf dinsdag 2 juni 2020

Goed nieuws! We kunnen opnieuw bezoekers voor onze patiënten verwelkomen in het A.S.Z. Nu van een bezoekregeling zoals in normale tijden kan evenwel nog geen sprake zijn, maar teneinde tegemoet te komen aan de gerechtvaardigde wens van zowel patiënten als hun familie, zal vanaf zaterdag 6 juni bezoek toegelaten worden. 

 

U kan op de volgende pagina alle praktische informatie terugvinden:  
http://www.asz.be/corona/bezoeker. Voor de veiligheid van patiënten, medewerkers en bezoekers is het belangrijk dat u zich aan deze richtlijnen houdt.

 

Houd u nu ook aan de regels 

 

  • Sociale afstand blijft de regel: de bezoeker dient op elk moment 1,5 meter afstand te houden van anderen, ook van de persoon die hij/zij komt bezoeken. Kussen, knuffelen en aanraken kan dus jammer genoeg (nog) niet.
  • Iedereen die ons ziekenhuis binnenkomt, dient een chirurgisch mondmasker te dragen. Gelieve dit correct te dragen (bedek uw mond en neus volledig) gedurende uw hele verblijf in het ziekenhuis.
  • Wij vragen u voor en na het bezoek uw handen te wassen met zeep. Wij voorzien eveneens handontsmetting bij aankomst en vertrek.
  • Pas een correcte hoest-, nies- en handhygiëne toe. Hoesten of niezen doet u in uw elleboog of een papieren zakdoek. Deze gooit u daarna onmiddellijk in de vuilbak.

 

Wij danken u voor uw medewerking!

 

coronavirus-3992933

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail