Opbrengst spoedfuif gaat naar het goede doel

Vandaag, woensdag 26 februari 2020, overhandigde de dienst Spoedopname van het A.S.Z. campus Aalst een cheque van 1000 euro aan Foundation Jana De Koker. Na een succesvolle tweede editie van de spoedfuif in de fuifzaal Cinema op de Hopmarkt in Aalst wouden de medewerkers van de spoedgevallendienst de opbrengst aan een goed doel schenken dat hun nauw aan het hart ligt.

 

Verschillende medewerkers van de dienst spoedopname hebben mee hun schouders onder dit mooi initiatief gezet. En zoals gezegd: de hele opbrengst van de spoedfuif 'Shockroom' is ten voordele van ‘Foundation Jana De Koker’. Stijn De Koker en Cindy De Mul zetten zich steeds in om voor pediatrische patiënten een betere levenskwaliteit en aangenamer leefklimaat te bieden tijdens hun ziekenhuisverblijf. Ook voor het A.S.Z. heeft deze vzw allerlei acties ondernomen, bovendien leveren ze maandelijks mooie prikcadeautjes. 

 

“Het A.S.Z. is Foundation Jana De Koker heel dankbaar en we willen deze vzw graag meer onder de aandacht brengen. Het is een jong fonds dat zich inzet voor alle patiënten van de kinderziekenhuizen. Zo voorzien ze verschillende verpleegafdelingen van leuke speelmogelijkheden afgestemd op elke leeftijd en kleine attenties en activiteiten tijdens Sinterklaas, Kerst, Pasen en andere feestdagen. Op onze dienst hebben ze een pediatriebox omgetoverd tot een magische circuskamer waar we enorm trots op zijn. Met deze schenking kon de spoedgevallendienst iets terug doen.” vertelt Kristoff Colman, hoofdverpleegkundige dienst Spoedopname A.S.Z. Aalst. 

 

DSCF3175

 

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail