Schenking basisschool voor buitengewoon onderwijs De Drempel aan A.S.Z. Geraardsbergen

Vandaag, donderdag 10 december, hebben enkele leerlingen en leerkrachten van de basisschool voor buitengewoon onderwijs De Drempel in het bijzijn van burgemeester De Padt en schepen Van Trimpont zelfgemaakte kersthangertjes overhandigd aan het zorgpersoneel van A.S.Z. Geraardsbergen. Met dit hartverwarmende initiatief willen de leerkrachten en leerlingen de zorgsector steunen en hun respect en dank betuigen.

 

Onze medewerkers van A.S.Z. Geraardsbergen waarderen dit warme gebaar enorm! Het doet ons heel goed om te ervaren hoe in deze coronatijd wordt meegeleefd met ons ziekenhuis en dat er oog is voor de enorme inzet die dit vraagt van onze medewerkers” aldus dr. Nico Rooselaer, spoedarts A.S.Z. Geraardsbergen.

 

Tijdens het bezoek las één leerling een mooie steunbetuiging voor aan het personeel. Nadien ging iedereen meteen aan de slag om de kerstbomen met de kleine kunstwerkjes aan het onthaal te versieren. Bedankt aan alle leerlingen en leerkrachten van Basisschool voor buitengewoon onderwijs De Drempel!

 

DSCF5438

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail