Uitstel niet medisch noodzakelijke consultaties, opnames en behandelingen/ingrepen

Alle NIET-urgente en NIET medisch noodzakelijke consultaties, onderzoeken en behandelingen/ingrepen op de drie campussen binnen het A.S.Z. worden uitgesteld om mensen niet nodeloos in gevaar van besmetting te brengen.

 

We vragen u om niet naar het ziekenhuis te komen, tenzij u door ons wordt opgebeld. Enkel dringende onderzoeken en behandelingen vinden plaats. De betreffende patiënten die wel moeten komen worden persoonlijk gecontacteerd door het ziekenhuis. 

 

Had u een afspraak bij de dienst medische beeldvorming en meent u dat deze dringend is? Gelieve contact op te nemen met uw behandelende arts. De behandelende arts oordeelt of uw afspraak dringend en noodzakelijk is. 

 

Opgelet! Er is een strikte bezoekbeperking. Het bezoek aan gehospitaliseerde patiënten is enkel op welbepaalde afdelingen toegelaten en dient beperkt te blijven tot maximum één persoon per dag.

 

Met deze maatregelen hopen wij dat de medisch noodzakelijke consultaties, onderzoeken en behandelingen/ingrepen de volgende weken kunnen blijven plaatsvinden.

 

Vragen of graag meer info over uw raadpleging, onderzoek of ingreep? Neem bij voorkeur per e-mail en anders telefonisch contact op met het desbetreffende secretariaat. 

Hierbij een overzicht met alle e-mailadressen en telefoonnummers van de secretariaten (van de drie campussen):

 

PDF icoonSecretariaten_consultaties_ASZ

 

Alle informatie en richtlijnen over het coronavirus binnen het A.S.Z. vindt u terug op http://www.asz.be/corona

 

Voor al uw vragen in verband met COVID-19

Wij begrijpen dat er veel vragen blijven over COVID-19 en de ingevoerde voorzorgsmaatregelen binnen het A.S.Z. ziekenhuis. De webpagina asz.be/corona wordt dagelijks geüpdatet, gelieve deze regelmatig te raadplegen. Heeft u nog vragen of bezorgdheden over het coronavirus? Mail naar ...

 

 

 

Virus afbeelding

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail