Uw dierbaren in het A.S.Z. een hart onder de riem steken via de radio kan nu ook in Geraardsbergen

#Houcontact visual Mfm (2)Uw dierbaren in het A.S.Z. een hart onder de riem steken via de radio kan nu ook in Geraardsbergen!

 

Om onze patiënten en medewerkers op campus Geraardsbergen te steunen, kunnen nu ook verzoekjes, bedankjes en andere berichten aangevraagd worden op Mfm tijdens het programma Studio Corona. Dit programma is elke werkdag te horen op Mfm (107.6) tussen 8u en 9u en op zaterdag tussen 12u en 14u en tracht alleenstaanden, bejaarden en risicogroepen met elkaar in contact te houden.

 

Wilt u graag een familielid, vriend of collega in de bloemetjes zetten? Bezorg dan uw bericht en/of verzoeknummer aan ... of bel live in op zaterdag tussen 12u en 14u op 054/ 41 72 34.

! Om de privacy van onze patiënten te garanderen wordt gevraagd geen kamernummer of familienaam van de patiënt door te geven.

 

In deze moeilijke tijden zijn veel mensen eenzaam, niet in het minst de mensen die in het ziekenhuis verblijven en geen bezoek mogen ontvangen. Daarom kan het zeer veel deugd doen om via andere wegen contact te maken. Bij het A.S.Z. doen we er dan ook alles aan om dit te helpen verwezenlijken met onze campagne #houcontact, waar we eerder ook al radioverzoekjes in Aalst mogelijk maakten in samenwerking met CityMusic.

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail