Uw mening telt!

Veilige, kwalitatieve en innovatieve zorg is een prioritaire doelstelling van het A.S.Z. ziekenhuis. Dit houdt in dat het A.S.Z. er continu naar streeft om de werking te verbeteren en bij te sturen. Help mee onze kwaliteit te verbeteren door de enquête van het Vlaams Patiëntenplatform in te vullen en deel uw ervaringen met ons.

 

Het A.S.Z. ziekenhuis wil transparant zijn over kwaliteit en haar patiëntenervaringen meten i.s.m. het Vlaams Patiëntenplatform, een platform van meer dan 100 patiëntenverenigingen in Vlaanderen. Vanaf maandag 17 februari 2020 t.e.m. vrijdag 17 april 2020 wordt de patiëntentevredenheid gemeten in het A.S.Z. op volgende diensten: Geriatrie, PAAZ, Materniteit, SP, Heelkunde, Geneeskunde en Gemengde diensten en het dagziekenhuis (met uitzondering van het geriatrisch dagziekenhuis). 

 

De resultaten van deze enquêtes worden gebruikt om in het ziekenhuis de zorg nog beter af te stemmen op de wensen en noden van onze patiënten. De enquête werd ontwikkeld door het Vlaams Patiëntenplatform en de resultaten worden geplaatst op de website www.zorgkwaliteit.be.

 

Hoe heeft u uw verblijf in ons ziekenhuis ervaren? Laat het ons weten door de tevredenheidsenquête in te vullen (dit duur max. 15 min.). Bij uw ontslag kreeg u ofwel een papieren formulier ofwel een brief met een unieke code. Indien u de papieren versie reeds invulde, kan u niet meer deelnemen aan de elektronische vragenlijst.

 

Indien u de brief wel kreeg, kan u anoniem en volledig vrijblijvend de vragenlijst invullen. De code verwijst enkel naar de afdeling waarop u verbleef. Er zijn geen andere gegevens gelinkt aan deze code.

 

Vragen of opmerkingen?
Contacteer de dienst kwaliteit (E ... - T 053/76 68 16).

 

Dit project gaat uit van het Vlaams patiëntenplatform. Meer info vindt u op http://www.zorg-en- gezondheid.be/kwaliteitsindicatorenaz

 

enquête

 

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail