Verdere versoepeling bezoekregeling A.S.Z. Wetteren vanaf 15 juli 2020

Voor uw veiligheid en die van onze patiënten en medewerkers vragen we om alle voorzorgsmaatregelen te respecteren. Het blijft nog steeds belangrijk om zo weinig mogelijk mensen tegelijk in het ziekenhuis toe te laten om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden.

 

Daarom gelden volgende richtlijnen op campus Wetteren:

 

  • Tijdens de weekdagen wordt elke dag op campus Wetteren bezoek toegestaan tussen 17u00 – 19u00. Het is wel nog steeds max. 1 bezoeker per dag en max. 1 uur bezoek. In het weekend is bezoek toegelaten tussen 15u00 – 17u00, ook nog steeds max. 1 bezoeker per dag maar de bezoeker mag in het weekend langer dan een uur blijven (tussen 15u00 – 17u00). Gelieve u aan te melden aan het onthaal.
  • Per bezoekmoment, met andere woorden per dag, wordt één bezoeker (> 18 jaar) per gehospitaliseerde patiënt toegelaten in het ziekenhuis. Deze persoon hoeft niet steeds dezelfde te zijn.
  • De basisregels worden uiteraard toegepast door de bezoeker: afstand, mondmasker (verplicht!), handhygiëne, …Iedereen die ons ziekenhuis binnenkomt, dient verplicht een mondmasker te dragen. Gelieve dit correct te dragen (bedek uw mond en neus volledig) gedurende uw hele verblijf in het ziekenhuis. Wij vragen u om uw eigen mondmasker mee te brengen.
  • Vertoonde u in de afgelopen 14 dagen symptomen van Covid-19 of testte u positief, mag u niet op bezoek komen.
  • Kom niet als u zich ziek voelt.
  • Als u tot de risicogroep behoort, wees u dan bewust van de gevaren.
  • Maximum 4 personen tegelijk in de lift om de social distance te garanderen.

 

Bedankt voor uw medewerking!

Meer informatie over onze voorzorgsmaatregelen vindt u hier terug: www.asz.be/corona

 

ASZJaarverslag19170

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail