Nieuws

Een overzicht van de actuele nieuwsitems:

Breng uw eigen mondmasker mee naar het ziekenhuis

Het dragen van een mondmasker is in het ziekenhuis verplicht voor iedereen (medewerkers, patiënten en bezoekers). Voortaan vragen we u om uw eigen (textiel) mondmasker mee te brengen en te dragen.

Lees verder

UPDATE: Geen phishing-aanval bij A.S.Z.

Op donderdag 9 juli 2020 had het A.S.Z. een sterk vermoeden van een phishing-aanval. Na een grondig onderzoek zijn alle problemen van de baan en zijn er geen privégegevens buitgemaakt. Toch willen wij extra aandacht vestigen dat het ziekenhuis nooit een bericht via WhatsApp, sms of mail over bijvoorbeeld betalingsachterstanden zal sturen.

Lees verder

Verdere versoepeling bezoekregeling A.S.Z. vanaf woensdag 8 juli 2020

Tijdens de weekdagen zal vanaf 8 juli ook elke dag bezoek toegestaan zijn tussen 16u00 en 20u00 voor patiënten van alle afdelingen (uitgezonderd Geriatrie Geraardsbergen waar het van 17u00 tot 18u00 is). Er zal dus geen verschillende bezoekdag meer zijn voor elke afdeling. Het zal wel nog steeds voor max. 1 bezoeker per dag zijn en max. 1 uur bezoek.

Lees verder

Verdere uitbreiding bezoekregeling vanaf woensdag 24 juni 2020

Vanaf woensdag 24 juni 2020 wordt de bezoekregeling verder versoepeld. Alle patiënten in Aalst en Geraardsbergen mogen dan in het weekend tussen 14u en 18u bezoek ontvangen en op weekdagen tussen 18u en 19u. Alle patiënten in Wetteren mogen dagelijks tussen 16u en 17u bezoek ontvangen.

Lees verder

UPDATE 18/06/2020: Netwerk-en telefonieproblemen opgelost

Sinds dinsdag 16 juni 2020 waren er problemen met het binnenkomend en uitgaand telefoonverkeer. De netwerk- en telefonieproblemen bij het ziekenhuis zijn ondertussen opgelost.

Lees verder

Gloednieuw cardiovasculair en interventioneel centrum bij A.S.Z. Aalst

Vanaf maandag 15 juni 2020 wordt het hypermodern cardiovasculair en interventioneel centrum in gebruik genomen in het nieuwe S-gebouw op campus Aalst. Het omvat een nieuwe cardiolounge, cathlab, echolab en een angiografiezaal.

Lees verder

Uitbreiding bezoekregeling vanaf zaterdag 13 juni 2020

Vanaf 13 juni 2020 mogen alle patiënten bezoek ontvangen en komt er een bijkomend moment in de week waarop bezoek is toegelaten op campus Aalst en Geraardsbergen

Lees verder

Maandag 8 juni 2020: geluidshinder S-gebouw campus Aalst

Op maandag 8 juni 2020 worden er in de voormiddag werken uitgevoerd aan de branddetectiecentrale in het S-gebouw op campus Aalst. We wensen ons nu al te verontschuldigen voor de eventuele ongemakken die deze werken met zich zouden meebrengen.

Lees verder

Nieuwe bezoekregeling A.S.Z. vanaf dinsdag 2 juni 2020

Tijdens het weekend, vanaf 6 juni 2020, wordt één bezoeker per gehospitaliseerde patiënt toegelaten in het ziekenhuis. Bezoek is enkel toegestaan bij lang verblijvende patiënten (meer dan 5 dagen). Lees hier alle richtlijnen.

Lees verder

A.S.Z. bedankt Aalsterse chef-koks van Feed the Nurses met applaus!

Onze medewerkers willen de Aalsterse chefs van harte bedanken voor deze mooie actie en dat verdient dus een warm applaus!

Lees verder
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail