Nieuws

Een overzicht van de actuele nieuwsitems:

Oproep vrijwilligers vaccinatiecentrum Geraardsbergen

Geraardsbergen bereidt zich samen met de eerstelijnszone Dender-Zuid volop voor om de vaccinatie tegen COVID-19 voor alle inwoners zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. U kan helpen als vrijwilliger.

Lees verder

Vaccinatiecentrum Denderdal zoekt medewerkers

Aalst, Denderleeuw, Erpe-Mere, Haaltert en Lede zijn volop bezig om Sporthal Denderdal in te richten tot een performant vaccinatiecentrum voor de Eerstelijnszone Regio Aalst. Inwoners die willen helpen aan de grootste logistieke operatie van onze regio, kunnen zich aanmelden als medewerker.

Lees verder

A.S.Z. organiseert een online jobbeurs

Op zoek naar een job in de zorgsector? Tijdens deze online jobbeurs ontdek je welke vacatures het A.S.Z. te bieden heeft.

Lees verder

Bezoekregeling A.S.Z. 2021

Elke patiënt mag nog één keer in de week en één keer in het weekend bezoek ontvangen van één bezoeker voor max. één uur.

Lees verder

Nieuwe knierobot voor nog accuratere knieprotheses

De dienst Orthopedie van het A.S.Z. werkt sinds december met de nieuwe ROSA robot (Robot Surgical Assistant) voor het plaatsen van totale knieprotheses. De robot zorgt voor een meer nauwkeurige positionering van de knieprothese. De orthopedisch chirurg krijgt op elke moment tijdens de ingreep feedback. De knieoperatie met de robot zorgt op die manier voor een snellere revalidatie en perkt het risico op mogelijke complicaties verder in.

Lees verder

A.S.Z. versterkt team cardiologie

De dienst Cardiologie van het A.S.Z. biedt naast de nieuwste behandelmethodes ook de beste zorg door een uitgebreid team van specialisten.

Lees verder

Dienst Urologie A.S.Z. breidt uit

Onze dynamische urologische ploeg is verheugd per 1 januari 2021 twee nieuwe, jonge en hoog opgeleide urologen te mogen verwelkomen. We stellen u hieronder met enige trots Dr. Marijn Goossens en Dr. Dries van Compernolle voor. Beiden zullen, samen met de andere stafleden, actief ingezet worden op onze drie campussen: Aalst, Geraardsbergen en Wetteren.

Lees verder

Het A.S.Z. brengt warmte met kerstlied “We zorgen altijd voor mekaar”

Onze A.S.Z.-medewerkers hebben zelf een eigen kerstlied opgenomen om iedereen een hart onder de riem steken. Als we allemaal ons steentje bijdragen om de coronamaatregelen te blijven volgen, kunnen we er samen voor zorgen dat zo min mogelijk mensen ziek worden.

Lees verder

Versoepeling bezoekregeling 14/12/2020

De veiligheid van onze patiënten, medewerkers en bezoekers staat voorop en we willen verspreiding van het coronavirus in onze ziekenhuizen vermijden. Vandaar dat we onze bezoekregeling altijd strikt aanpassen aan de richtlijnen van de federale overheid. Vanaf maandag 14 december 2020 schakelt het A.S.Z. over van fase 2A naar fase 1B. We zijn bijzonder blij dat patiënten die al of nog lang in het ziekenhuis moeten verblijven opnieuw bezoek mogen ontvangen. Maar om de veiligheid van onze medewerkers en patiënten maximaal te beschermen moeten bezoekers wel strikte voorwaarden naleven.

Lees verder

Schenking basisschool voor buitengewoon onderwijs De Drempel aan A.S.Z. Geraardsbergen

De leerlingen van de Basisschool voor buitengewoon onderwijs De Drempel in Geraardsbergen maakten kersthangertjes voor onze A.S.Z. medewerkers. Met dit hartverwarmende initiatief willen de leerkrachten en leerlingen de zorgsector steunen en hun respect en dank betuigen.

Lees verder
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail