Nieuws

Een overzicht van de actuele nieuwsitems:

Kindvriendelijk ziekenhuis: kies mee de naam voor onze circusdieren en -artiesten!

Kinderen en jongeren van 4 tot 17 jaar: laat je stem horen! Het A.S.Z. zoekt leuke namen voor de nieuwe circusdieren en -artiesten. We hebben daarvoor het advies van onze kleinste patiënten nodig. Onze verpleegkundigen zijn op zoek gegaan naar leuke namen... Kies jij mee?

Lees verder

Verstrenging bezoekregeling Aalst - Geraardsbergen - Wetteren vanaf 01/08

Helaas verspreidt het coronavirus zich opnieuw sterk in ons land. Het risico op een besmetting neemt hierdoor ook ernstig toe. Gezien een toename van het aantal besmettingen in Vlaanderen wordt de bezoekregeling tijdelijk verstrengd. Meer concreet wordt er vanaf zaterdag 1 augustus tijdelijk terug gestart met één vast bezoekmoment in het weekend en in de week.

Lees verder

Coronamaatregelen blijven gelden binnen het A.S.Z.

Gelieve steeds strikt alle voorzorgsmaatregelen na te leven. Zo blijft het voor iedereen verplicht een mondmasker te dragen. We vragen om uw eigen mondmasker mee te brengen. Met deze maatregelen willen we onze patiënten en medewerkers maximaal beschermen tegen een mogelijke Covid-19-besmetting.

Lees verder

Aanstelling Katlyn Colman als nieuwe algemeen directeur A.S.Z.

Op dinsdag 14 juli 2020 stelde de Raad van Bestuur van het A.S.Z. mevrouw Katlyn Colman aan als nieuwe algemeen directeur van het ziekenhuis. Vanaf midden september 2020 zal zij actief zijn in ons ziekenhuis en de functie van algemeen directeur opnemen op 1 oktober 2020.

Lees verder

Bezoekregeling dienst Geriatrie (Aalst - Geraardsbergen)

Tijdens de weekdagen wordt elke dag bezoek toegestaan tussen 17u00-18u00. Het is wel nog steeds max. 1 bezoeker per dag en max. 1 uur bezoek. Tijdens het weekend en feestdagen is bezoek toegelaten tussen 15u30 – 18u00, ook nog steeds max. 1 bezoeker per dag maar de bezoeker mag in het weekend langer dan een uur blijven.

Lees verder

Verdere versoepeling bezoekregeling A.S.Z. Wetteren vanaf 15 juli 2020

Tijdens de weekdagen wordt elke dag bezoek toegestaan tussen 17u00 – 19u00. Het is wel nog steeds max. 1 bezoeker per dag en max. 1 uur bezoek. In het weekend is bezoek toegelaten tussen 15u00 – 17u00, ook nog steeds max. 1 bezoeker per dag maar de bezoeker mag in het weekend langer dan een uur blijven (tussen 15u00 – 17u00). Gelieve u aan te melden aan het onthaal.

Lees verder

Breng uw eigen mondmasker mee naar het ziekenhuis

Het dragen van een mondmasker is in het ziekenhuis verplicht voor iedereen (medewerkers, patiënten en bezoekers). Voortaan vragen we u om uw eigen (textiel) mondmasker mee te brengen en te dragen.

Lees verder

UPDATE: Geen phishing-aanval bij A.S.Z.

Op donderdag 9 juli 2020 had het A.S.Z. een sterk vermoeden van een phishing-aanval. Na een grondig onderzoek zijn alle problemen van de baan en zijn er geen privégegevens buitgemaakt. Toch willen wij extra aandacht vestigen dat het ziekenhuis nooit een bericht via WhatsApp, sms of mail over bijvoorbeeld betalingsachterstanden zal sturen.

Lees verder

Verdere versoepeling bezoekregeling A.S.Z. vanaf woensdag 8 juli 2020

Tijdens de weekdagen zal vanaf 8 juli ook elke dag bezoek toegestaan zijn tussen 16u00 en 20u00 voor patiënten van alle afdelingen (uitgezonderd Geriatrie Geraardsbergen waar het van 17u00 tot 18u00 is). Er zal dus geen verschillende bezoekdag meer zijn voor elke afdeling. Het zal wel nog steeds voor max. 1 bezoeker per dag zijn en max. 1 uur bezoek.

Lees verder

Verdere uitbreiding bezoekregeling vanaf woensdag 24 juni 2020

Vanaf woensdag 24 juni 2020 wordt de bezoekregeling verder versoepeld. Alle patiënten in Aalst en Geraardsbergen mogen dan in het weekend tussen 14u en 18u bezoek ontvangen en op weekdagen tussen 18u en 19u. Alle patiënten in Wetteren mogen dagelijks tussen 16u en 17u bezoek ontvangen.

Lees verder
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail