Toegang tot uw patiëntendossier

Het digitaal patiëntendossier online inkijken, kan via de beveiligde website en de applicatie mynexuzhealth.

 

In het elektronisch patiëntendossier vindt u onder meer gevalideerde medische verslagen. Deze zijn vanaf heden in toenemende mate beschikbaar. Indien u graag inzage in de gegevens wenst te krijgen van verslagen die online nog niet beschikbaar zijn, kan u de procedure tot het bekomen van inzage of afschrift van het patiëntendossier volgen.

 

Via de beveiligde website

 

Surf via uw computer of tablet naar www.mynexuzhealth.be. Kies daar hoe u wenst aan te melden:

  • Met uw nexuzhealth-codekaart*
  • Via CSAM: met uw elektronische identiteitskaart (eID), met itsme® of met een unieke code gegenereerd door een mobiele applicatie.

 

Deze beveiligde aanmeldingsmethodes garanderen dat enkel u toegang krijgt tot uw persoonlijk mynexuzhealth dossier.

 

Via de applicatie

 

Heeft u uw medisch dossier graag altijd bij de hand? Installeer dan de app mynexuzhealth, deze kan u gratis downloaden in de App Store (Apple) of Google Play Store (Android).

 

Bijkomende info

 

De nexuzhealth-codekaart is een kaart met 24 codes die u gebruikt in combinatie met een gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt de codekaart in het ziekenhuis of via de website http://www.nexuzhealth.be/mynexuzhealth aanvragen. Als u de codekaart gebruikt om in te loggen, dient u geen software te installeren op uw pc.

 

De eID wordt uitgereikt door de overheid. Het aanmelden gebeurt op dezelfde manier als bij Tax-on-web of uw dossier bij het ziekenfonds. Als u eID gebruikt om in te loggen, dient u extra software te installeren op uw pc. Met de app itsme® logt u in met één enkele code.

 

Andere platformen die toegang tot uw dossier bieden kan u bereiken via

www.mijngezondheid.belgie.be

 

 

 

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail