Inschrijven

De dag van uw raadpleging of onderzoek komt u +/- 30 minuten voor het afgesproken tijdstip naar de correcte campus. Soms is het druk aan de inschrijfbalie en moet u even wachten.

 

  1. Neem een volgnummer aan het onthaal.
  2. Neem plaats in de wachtruimte, met alvast uw identiteitskaart bij de hand.
  3. Verschijnt uw volgnummer op één van de infoschermen? Ga dan naar het aangegeven loket.
  4. De medewerker aan het loket registreert alle nodige administratieve gegevens.

 

Snel en eenvoudig inschrijven aan digitale kiosken

 

Het A.S.Z. werkt met een digitaal inschrijvingssysteem aan het onthaal. Patiënten die voor een raadpleging op campus Aalst, Geraardsbergen of Wetteren komen, kunnen zichzelf op een snelle manier digitaal inschrijven aan een van de drie daartoe bestemde kiosken.

 

Het is een snel en eenvoudig systeem: de patiënt hoeft enkel zijn identiteitskaart in de kiosk in te voeren en de instructies op het aanraakscherm te volgen. In slechts een paar kliks rollen de patiëntenklevers uit de kiosk. 

 

Er is steeds een onthaalmedewerker en/of vrijwilliger aanwezig aan de kiosken die de patiënten zo nodig op weg helpt bij de inschrijving. Indien de patiënt op een bepaald moment aangeeft dat de informatie op het scherm niet klopt, of indien hij geen identiteitskaart bij zich heeft, dient hij een ticket met volgnummer te nemen. Nadien verschijnt het volgnummer op één van de infoschermen. Ga dan naar het aangegeven loket.

 

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail