Informatie voor leveranciers en vertegenwoordigers

Omwille van de coronacrisis gelden momenteel beperkingen wat betreft de toelating van leveranciers binnen het ziekenhuis.

 

Leveranciers zijn momenteel enkel toegelaten in het ziekenhuis indien echt noodzakelijk. Afspraken met vertegenwoordigers gebeuren bij voorkeur digitaal en dus vanop afstand.

 

Verplichte registratie

Leveranciers en vertegenwoordigers die toch binnenkomen in het ziekenhuis (voor meer dan enkel iets afgeven) zijn vanaf 30/09/2020 ook verplicht zich te registreren in het kader van contact tracing aan de hand van dit online invulformulier.

 

Voorzorgsmaatregelen

Als leverancier of vertegenwoordiger moet u zich ook verplicht aan alle voorzorgsmaatregelen houden die gelden binnen het ziekenhuis:

  • Respecteer te allen tijde een social distance van 1,5m
  • Ontsmet en/of was uw handen regelmatig met zeep. Op elke consultatie en verpleegafdeling zijn dispensers met ontsmettingsgel voorzien.
  • Draag een chirurgisch mondmasker (over mond én neus) van bij het betreden van het ziekenhuis tot het verlaten van het ziekenhuis. Heeft u geen chirurgisch mondmasker bij? Dan kan u dit kopen in de automaat aan het onthaal van ons ziekenhuis.
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail