Maak kennis met #teamASZ en schrijf je in voor onze online jobbeurs

Op zoek naar een job in de zorgsector? Tijdens onze online jobbeurs op dinsdag 26 april ontdek je welke vacatures het A.S.Z. te bieden heeft. Op onze drie campussen samen staan meer dan 2000 enthousiaste medewerkers en 240 gespecialiseerde artsen uit de meest diverse specialismen voor onze patiënten klaar. Maak kennis met onze verschillende verpleegafdelingen en wie weet mogen wij je binnenkort verwelkomen als collega…

Voor de tweede keer organiseert het A.S.Z. een online jobbeurs. Deze zal doorgaan op dinsdag 26 april 2022. Tijdens dit online evenement maak je kennis, van bij jou thuis, met onze medewerkers en kan je persoonlijke vragen stellen. Je hebt de mogelijkheid om verschillende gesprekken in te plannen tussen 16 en 20 uur.

Wat kan je verwachten van deze online jobbeurs?

  • Praat met enthousiaste verpleegkundigen van verschillende diensten.
  • Stel al je inhoudelijke vragen over de job aan de hoofdverpleegkundige.
  • Kom meer te weten over werken in het A.S.Z. en de sollicitatieprocedure bij de medewerkers rekrutering en selectie.
  • Stel je vragen over opleidingen op maat aan de dienst vorming.

Waarom werken bij A.S.Z.? 

  • #TeamASZ
    Door middel van hartelijke, gastvrije zorg werken we aan een patiëntgerichte omgeving en aan een aangename werkomgeving voor onze medewerkers. We hechten veel belang aan de mening en ideeën van onze medewerkers. Zo krijg je de kans om deel te nemen aan werk- en stuurgroepen of kan je meedenken over bepaalde onderwerpen zoals bijvoorbeeld patiëntvriendelijkheid op jouw dienst.
  • Innovatie
    Samen bouwen we bij A.S.Z. aan de toekomst van morgen. Onze ziekenhuizen worden gekenmerkt door warme zorg, innovatie en kwaliteit. We streven ernaar alle nieuwe trends en evoluties op te volgen en aan te bieden. De nieuwbouwprojecten en renovaties op onze drie campussen garanderen een moderne en hedendaagse infrastructuur.
  • Persoonlijke groei
    Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen en hun leven lang blijven leren. Daarom streven wij naar een optimaal leerklimaat. Er is een zeer groot intern en extern opleidingsaanbod.
teamASZ, innovatie, persoonlijke groei

Interesse? Schrijf je snel in!
Via deze link in.

Vragen?
Heb je een vraag over deze jobbeurs of bepaalde vacature? Aarzel niet om ons te contacteren:
vacatures@asz.be
053 76 67 81

Benieuwd naar welke profielen we momenteel op zoek zijn?
Alle vacatures en meer informatie over werken bij A.S.Z. van A tot Z vind je hier.

Hopelijk tot dan! 

Online jobbeurs