Cafetaria

Campus Aalst

Opgelet, wegens de huidige coronamaatregelen, is de bezoekerscafetaria momenteel enkel nog open van maandag tot vrijdag van 8u00 tot 14u00 (in het weekend gesloten). Enkel voor het afhalen van eten/drinken.

 

Op campus Aalst bevindt de gloednieuwe bezoekerscafetaria ‘Mom & Pop Super Mega Farm’ zich op de gelijkvloerse verdieping rechts van de inkomhal.

 

U kan er op weekdagen vanaf 8 uur terecht voor een heerlijk ontbijt met o.a. ontbijtkoeken, vers fruit, vruchtensappen... Tijdens de lunch kan u uzelf bedienen aan de saladebar met een gevarieerd aanbod aan verse huisbereide salades, proteïnen, noten en zaden en heerlijke vinaigrettes. Mom & Pop Super Mega Farm serveert dagelijks verse soep en dagschotels (waaronder ook een vegetarische schotel). Take-away is mogelijk. Er is ook een broodjesbar aanwezig waar u terecht kan voor versbereide broodjes. Tevens kan u in de namiddag smullen van enkele home-made desserts zoals chocolademousse, fruittaartjes, tiramisu en nog veel meer.

 

Meer informatie op https://www.facebook.com/momnpopasz/

 

Openingsuren

Campus Aalst

weekdagen

08:00 - 20:00

zater-, zon- en feestdagen

14:00 - 20:00

 

Campus Geraardsbergen

Opgelet, wegens de huidige coronamaatregelen is de bezoekerscafetaria momenteel enkel open voor het afhalen van eten/drinken en dit van maandag t.e.m. zaterdag van 11u00 tot 18u00 (gesloten op zon- en feestdagen).

 

Op de campus Geraardsbergen bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping, nabij het onthaal, een cafetaria. De cafetaria biedt u koffie, gebak, fruit, frisdranken, broodjes en warme maaltijden voor de bezoekers.

 

Openingsuren

Campus Geraardsbergen
weekdagen
09:00 - 20:00
zater-, zon- en feestdagen
15:00 - 19:00
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail