A.S.Z. Geraardsbergen: een nieuw hoofdstuk in modernisering en comfort

We zijn verheugd om je op de hoogte te stellen van de veranderingen die op het punt staan A.S.Z. Geraardsbergen te transformeren! Ons doel? Een aangenamere omgeving creëren voor onze patiënten en medewerkers en de algehele kwaliteit van zorg verbeteren. We zetten ons in voor een reeks ambitieuze renovatie- en opfrissingsprojecten. Lees verder om te ontdekken hoe onze campus zal evolueren om jou een meer comfortabele en kwaliteitsvolle zorgervaring te bieden.

Geraardsbergen ASZ hoofdgebouw.png

Stapsgewijs transformeren we onze campus Geraardsbergen naar een modern ziekenhuis:

  1. Hartelijk onthaal: Van 21 tot 25 augustus 2023 starten we met de buitenverharding van de ingang aan te pakken. Gedurende deze tijd vragen we onze alle patiënten en bezoekers om onze aangegeven alternatieve route te volgen voor toegang tot onze faciliteiten. De inschrijvingskiosken zijn reeds verplaatst naar een nieuwe locatie bij het onthaal, met als doel zowel de privacy van de patiënten te waarborgen als een meer open en ruimtelijk gevoel te creëren.
  2. Renovatie labo: Met de vernieuwingsplannen komen we tegemoet aan de vereisten van een modern & kwalitatief laboratorium. Tegen januari 2024 zullen de werkzaamheden voltooid zijn, waardoor we onze capaciteiten kunnen verbeteren en je een nog betere service kunnen bieden.
  3. Efficiëntie: We verbouwen onze logistieke berging op het gelijkvloers. Door nieuwe Vanaskasten (distributieautomaten voor geneesmiddelen) te installeren, zullen we onze opslagcapaciteiten optimaliseren en nog efficiënter werken.
  4. Zorg in beweging: We zijn gestart met de voorbereidingen en verbouwing van onze locomotorische revalidatiedienst op niveau 3. Gedurende de komende 9 maanden zullen we ons inzetten om ongemak voor jou te beperken terwijl we een verbeterde omgeving creëren. Op de vijfde verdieping staat er ook een renovatie gepland, wat zal resulteren in een verhoogd comfort voor jou. Zo zal er gezorgd worden voor douchefaciliteiten op elke kamer.
  5. Moderne uitstraling: Terwijl we doorgaan met onze transformatie, zullen schilderwerken op verschillende afdelingen een frisse en uitnodigende sfeer creëren. Extra fietsenrekken worden toegevoegd om onze groene en gezonde campuservaring te ondersteunen.
  6. Wegwijs: Vanaf 18 augustus 2023 wordt ons "Wayfinding"-project gelanceerd. We zullen onze bewegwijzering aanpassen om jouw navigatie door de campus te vergemakkelijken en je bezoek naadloos te laten verlopen.

Het A.S.Z. (ver)bouwt voor beter!

We begrijpen dat deze verbeteringen en veranderingen enige tijdelijke hinder met zich mee kunnen brengen. Onze oprechte excuses hiervoor. We zijn ervan overtuigd dat deze evolutie zal bijdragen aan een positieve impact op jouw toekomstig ziekenhuisbezoek. We willen jou bedanken voor je begrip en medewerking tijdens dit spannende proces van vernieuwing en groei. Samen bouwen we aan een betere toekomst voor jouw gezondheid en welzijn. 

Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor verdere updates over deze transformatie!

verpleegkundigenASZGeraardsbergen
onthaal ASZGeraardsbergen.png
warmezorg_ASZ_Geraardsbergen.png