A.S.Z. Innovatiedagen 2022: kom kennismaken op onze Jobdag!

Maak kennis met #teamASZ

Wil jij ons team komen versterken? Welke jobs staan er momenteel open bij ons? En welke van die jobs passen bij jou? Kom het ontdekken op vrijdag 17 juni tijdens onze Innovatiedagen!

Als werkgever profileert het A.S.Z. Ziekenhuis zich als #teamASZ. Elke dag vinden honderden patiënten de weg naar ons ziekenhuis. Op onze drie campussen samen staan 1900 enthousiaste, competente medewerkers en meer dan 260 gespecialiseerde artsen uit de meest diverse disciplines voor hen klaar. 

Op vrijdag 17 juni organiseren we een jobdag met tal van rondleidingen doorheen onze nieuwe diensten (denk aan ons gloednieuw labo, geriatrie, cardiologie, ...). Bovendien geven onze artsen en medewerkers toelichting rond verschillende thema's. Je verkent onze campus Aalst, snuift onze werksfeer op en je leert meteen jouw toekomstige collega's kennen!

Jobdag17juni2022

Kijk, luister en ontdek hoe het A.S.Z. innoveert

Altijd al eens achter de schermen van een ziekenhuis willen kijken? Benieuwd naar onze nieuwste behandelingstechnieken? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging als verpleegkundige, zorgkundige, poetshulp,... of ben je pas afgestudeerd en klaar om jouw carrière te starten? Grijp dan je kans en bezoek campus Aalst op vrijdag 17 juni!

Programma

Onze medewerkers staan je graag te woord en nemen je mee op ontdekking achter de schermen van het ziekenhuis. Neem een kijkje in het nieuwe S-gebouw en bezoek het labo, verschillende operatiezalen, de splinternieuwe dienst Geriatrie en kom ontdekken hoe wij bouwen aan een vernieuwd ziekenhuis van de toekomst. 

Tijdens deze jobdag kan je kennismaken met onze HR-medewerkers en bespreken we graag jouw verschillende carrièremogelijkheden. Naast een heerlijk hapje en drankje voorzien we twee knallers van optredens als afsluiter. Kortom: dit evenement mag je niet missen!

uniekeblikinnovatiedagen.png

Praktisch

  • Voor wie?

    Nood aan een nieuwe uitdaging? Interesse in een stage? Een springplank naar een boeiende job? Studeer je binnenkort af als verpleegkundige? Of heb je veeleer een administratief profiel?

    Kom zeker langs op vrijdag 17 juni tussen 14u30 - 20u00 en maak kennis met onze verschillende diensten. We zullen klaarstaan met allerlei lekkers in een sfeervol kader vol muziek en optredens. We kijken er naar uit jou te verwelkomen!

  • Datum?
    Vrijdag 17 juni 2022
  • Tijd?
    Start om 14u30 - 20u00 (doorlopend)
    Optredens starten om 20u00 (einduur +/- 23 uur)
  • Wat meebrengen?
    Tijdens de rondleiding zal iedereen een chirurgisch mondmasker moeten dragen gezien we verschillende zorgzones betreden. Vergeet dus niet om een mondmaskertje (FFP1) mee te brengen.
  • Locatie?
    A.S.Z. campus Aalst
    Verwelkoming & start parcours aan de dienst Radiotherapie (volg de signalisatie)
    Merestraat 80
    9300 Aalst
jouwcarrièreonzezorgvpkger

Vijf redenen om lid te worden van #teamASZ:

1. Samen werken voor de beste zorg

Door middel van een hartelijke, gastvrije zorg werken we aan een patiëntgerichte zorgomgeving en aan een aangename werkomgeving voor onze medewerkers.

2. Innovatie

Samen bouwen we bij A.S.Z. aan de toekomst van morgen. Onze topklinische ziekenhuizen worden gekenmerkt wordt door warme zorg, innovatie en kwaliteit. We delen kennis, doen samen onderzoek en vergelijken uitkomsten met andere ziekenhuizen. Dit maakt je werk extra interessant.

3. Persoonlijke groei

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen en hun leven lang blijven leren. Daarom streven wij naar een optimaal leerklimaat.

4. Ruimte voor initiatief

Jouw kennis, ervaring en ideeën hebben impact op betere zorg voor de patiënt. Daarom is er volop ruimte voor initiatief. In uitdagende projecten kun je met collega’s werken aan continue verbeteringen.

5. Aangename werksfeer

Respect en betrokkenheid zijn voor ons belangrijke waarden. Daarom spreken alle collega’s elkaar aan met je en jij. Dat is kenmerkend voor onze werksfeer, zo werken we graag samen.

Blijf je intussen graag op de hoogte van onze activiteiten, innovaties en projecten? Volg ons op FacebookInstagram en Linkedin!