Internationale Dag van de Operatiekwartier Verpleegkundige

Op 15 februari vieren we wereldwijd de Internationale Dag van de Operatiekwartier Verpleegkundige, een dag om de onmisbare bijdrage van deze uiterst bekwame professionals te erkennen. Bij het A.S.Z. zijn we bijzonder trots op onze operatiekwartier verpleegkundigen, die dag in dag uit hun expertise en technische vaardigheden inzetten om de hoogstaande zorg te bieden waar wij bekend om staan.

Met 12 ultramoderne operatiezalen in A.S.Z. Aalst, 4 in A.S.Z. Geraardsbergen en 3 in A.S.Z. Wetteren, beschikken we over state-of-the-art faciliteiten die onze verpleegkundigen in staat stellen om op het hoogste niveau te presteren.

Operatieverpleegkundigen zijn niet alleen professionals; ze zijn ware meesters in hun vak. Hun toewijding en kunde zijn van onschatbare waarde in de complexe omgeving van het operatiekwartier. Vandaag zetten we met trots onze operatie- en recoveryverpleegkundigen in de schijnwerpers, als een welverdiend dankbetoon voor hun voortdurende toewijding en buitengewone inzet. Want laten we eerlijk zijn, onze OK-verpleegkundigen zijn echte toppers! Bedankt voor alles wat jullie doen, niet alleen vandaag, maar elke dag. Jullie maken echt het verschil!

European Perioperative Nursing Day (EPND)

The aim of this day is to encourage reflection and focus not only on the quality and a high level of provided care but also on the human dimension of our profession. #EPND2024

Proud OR Nurses – our future

Meer info over #EPND2024 vind je hier.

epnd_website_480x60.png
internationale_dag_van_de_operatiekwartier_verpleegkundige