Nieuwe uitdaging voor hoofdarts Dr. Rimbaut

Onze hoofdarts, Dr. Steven Rimbaut, heeft besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Zorgnet-Icuro, waar hij de functie van Directeur Ziekenhuizen zal bekleden. Deze keuze volgt op een indrukwekkende periode van inzet en toewijding aan het A.S.Z. waar hij sinds oktober 2016 werkzaam is geweest.

Steven_Rimbaut_ASZ_

Dr. Rimbaut heeft jarenlang zijn diensten aangeboden in het UZ Gent als arts-specialist in de fysische geneeskunde. Gedurende die tijd heeft hij altijd een bijzondere interesse getoond in beleidskwesties, wat hem uiteindelijk naar ons ziekenhuis bracht. Wat zijn verbondenheid met ons extra speciaal maakte, is de familiale band die hij met ons ziekenhuis deelde.

Dr. Rimbaut heeft ongetwijfeld een blijvende indruk achtergelaten op ons ziekenhuis. Onder zijn leiderschap heeft hij het A.S.Z. naar nieuwe hoogten getild en heeft hij ons geholpen om onze zorginstelling te versterken en te verbeteren. Zijn toewijding aan de gezondheid en het welzijn van onze patiënten is bewonderenswaardig en hij heeft met succes de “Think Patient”-filosofie ziekenhuisbreed geïntroduceerd.

Hoewel we zijn vertrek betreuren, begrijpen we dat Dr. Rimbaut deze stap neemt om zijn carrière verder te ontwikkelen en wil bijdragen aan de toekomst van de gezondheidszorg. Zoals hij zelf zegt: “Ik wil alle medewerkers van het A.S.Z. bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking. Ik heb hier heel graag gewerkt. Ik wil benadrukken dat mijn vertrek op geen enkele manier gekoppeld is aan het lopende fusietraject. Mijn keuze is ingegeven door de vacature die op dit moment passeerde, waarbij de inhoud van de functie perfect paste bij mijn profiel. Ik heb altijd geloofd in de meerwaarde en tegelijkertijd in de noodzaak van de fusie, en heb in het voorbije jaar ook alle geesten zien rijpen in die mate dat alle bouwstenen er zijn om er een succesverhaal van te maken. Ik ben enorm dankbaar om hier deel van uitgemaakt te hebben."

Via deze weg willen we Dr. Rimbaut bedanken voor zijn uitzonderlijke inzet en wensen we hem het allerbeste in zijn nieuwe rol bij Zorgnet-Icuro. Zijn expertise en passie zullen ongetwijfeld blijven bijdragen aan de verbetering van de gezondheidszorg in de toekomst.