Palliatieve eenheid vervult laatste wens grote carnavalsfan

Na een oproep van een van de medewerkers van Charon, de Palliatieve eenheid van het A.S.Z. in Aalst, werd de laatste wens van patiënt Patrick vervuld. Hij is hele grote fan van carnaval. Een van de eerste vragen bij zijn opname was of en hoe hij de stoet zou kunnen volgen van hieruit, nu hij er zelf niet meer actief bij kan zijn.

Het team van de Palliatieve eenheid doet altijd al het mogelijke om de laatste wens van patiënten te realiseren. Dus ook hiermee gingen ze onmiddellijk aan de slag. Een van de medewerkers postte zaterdag een oproep via social media om de carnavalssfeer tot op de kamer van Patrick te krijgen met een bezoekje, gadgets, posters enz. En die oproep ging niet onopgemerkt voorbij, integendeel. De volgende dag stond het Oilsjters feestcomité samen met prins carnaval Yordi Ringoir al aan de deur bij Patrick.

Samen hebben ze gezongen en gedanst voor hem en er een onvergetelijk moment van gemaakt. Patrick en zijn familie waren heel aangenaam verrast met het bezoek. Zijn grote wens is hiermee vervuld en zelfs nog meer dan hij had durven wensen.

A.S.Z. Charon Aalst - Laatste wens carnaval
A.S.Z. Charon Aalst - laatste wens carnaval