Welkom op onze nieuwe website

Onze website zit in een nieuw jasje! Onze splinternieuwe website is gericht op de specifieke noden van de gebruiker. Items die veel worden gezocht staan op de startpagina. Patiënten, bezoekers en professionals komen vlot terecht op de informatie die ze zoeken. Op de startpagina kan u a.d.h.v. van nieuwsberichten en een agendarubriek lezen wat er allemaal gebeurt in onze ziekenhuizen.

Onze website werd volledig vernieuwd binnen de A.S.Z. huisstijl. Het is een laagdrempelige site waar u snel en efficiënt alle relevante info terugvindt. Aan de lancering van de nieuwe website ging een uitgebreide analyse vooraf. We bekeken het zoekgedrag en analyseerden gedetailleerd de inhoud van de oude website. Bovendien zijn de richtlijnen van het Vlaams Indicatorenproject (VIP²) rond gebruiksvriendelijkheid van ziekenhuiswebsites een belangrijke inspiratiebron geweest voor de opmaak van de website.

Wat mag u verwachten van onze nieuwe website?

  • Nieuwe foto’s van onze artsen en medewerkers inclusief contactgegevens hoe u ze kan bereiken.
  • Een duidelijk overzicht van de verschillende specialismen per campus.
  • Gebruiksvriendelijke zoekfunctie: het kan gebeuren dat u informatie opzoekt rond een bepaald onderwerp maar dat u per ongeluk een woord  fout  intikt,  of  u  niet  meer  goed weet hoe  u  een  bepaald  (moeilijk)  woord  schrijft. Onze  zoekmachine verbetert spelfouten,  op  deze  manier is het makkelijker om informatie terug te vinden.
  • Duidelijke uitleg over de verschillende specialismen die het A.S.Z. aanbiedt. U zal merken dat er heel wat meer info op onze nieuwe site staat dan vroeger. Bovendien kan u ook alle brochures van ieder specialisme online raadplegen.
  • Informatie over de consultatie en verpleegafdeling van ieder specialisme, u kan zelfs voor uw bezoek aan het ziekenhuis een plannetje afdrukken zodat u precies weet waar u moet zijn. Tevens kan u op voorhand controleren welke verschillende betalingsmogelijkheden een arts aanbiedt.
  • Responsive design: dat betekent dat onze site volledig aangepast is aan het gebruik op zowel een traditionele pc als op een tablet of smartphone.
  • Een handige prijsramingstool om de kostprijs van heel wat ingrepen en behandelingen te berekenen. De uiteindelijke kostprijs is uiteraard afhankelijk van diverse factoren maar dankzij onze tool kan u toch alvast een goede inschatting maken.
  • Tenslotte is er ook aan onze professionals en leveranciers gedacht. Ook zij kunnen makkelijk alle nodig informatie terugvinden onder het luik ‘professionals’.

Work in progress

Dat de website nu live is, betekent niet dat de klus is afgerond. De komende maanden worden er voortdurend nieuwe informatiepagina’s, foto’s en filmpjes toegevoegd. Heeft u na het bezoek van onze website ideeën voor nieuwe onderdelen of verbeteringen, dan zien we die graag tegemoet.

Gelieve volgende enquête in te vullen.

 

website A.S.Z.