Werken bezoekersparking campus Aalst

Fase 1: Kleine bezoekersparking op campus Aalst wordt volledig afgesloten vanaf 25/01/2022

Gedurende de komende weken wordt er hard gewerkt aan een uitbreiding van de parkingplaatsen op de bezoekersparking. Er worden maar liefst 30 extra autoplaatsen voorzien voor onze patiënten en bezoekers. De grote bezoekersparking op campus Aalst zal gedurende deze werken toegankelijk blijven, rekening houdend met enkele verminderde parkingplaatsen. De kleine bezoekersparking wordt vanaf dinsdag 25 januari 2022 volledig afgesloten. Er komen ook twee nieuwe in- en uitritten. Lange wachtrijen aan de slagboom worden zo verleden tijd.

Tevens worden de fietspaden op de campus verbeterd. Met degelijke fietspaden en veilige oversteekpunten zorgt het A.S.Z. ervoor dat fietsen leuk en aantrekkelijk is voor iedereen die in het ziekenhuis moet zijn.

Fase 2: Verbindingsweg tussen de twee bezoekersparkings wordt afgesloten, je dient rond te rijden om het A.S.Z. te verlaten

De verbindingsweg tussen de twee bezoekersparkings wordt vanaf vrijdag 28 januari 2022 afgesloten. Dit houdt concreet in dat je helemaal rond de grote bezoekersparking moet rijden, langs de spoed en het onthaal, om het A.S.Z. te verlaten. Zie plannetje hieronder. 

We zijn ons ervan bewust dat de geplande werken heel wat wijzigingen en aanpassingen vergen, maar we doen ons uiterste best om de belasting hiervan voor jou tot een minimum te beperken en jou tijdig en duidelijk te informeren. We excuseren ons evenwel voor het ongemak.

bezoekersparking werken 2022 ASZ